SeoMakale adlı üyeden alıntı

Çok güzel bir çalışma ama yanlış yolda ilerlediğinizi belirtmek istiyorum :) "Kendi adımda çıkmak istiyorum" gibi bir kelime kullandınız sanırsam. Bununla ilgili kendi sitenize içerik yazarak en doğal seo yu site içinizde yapabilirsiniz. Eğer böyle giderseniz siteniz spama yada sandboxa girecektir. Sitenizde kendi biyografinizi, alanlarınızı hatta okul hayatınızı paylaşabilirsiniz...

Dikkat etmeniz gereken tek şey "dilara" isminin sitede "yeteri kadar" geçmesidir :) Eğer kendi adınızda çıkmak istiyorsanız bunları yapmanız yeterli olacaktır. Eğer destek link arıyorsanız çin siteleri değil de kişisel bloglardan link alabilirsiniz. Özellikle isim-soyisim domainler sizin için 1e1 dir. Bir de com.tr uzantıysa değmeyelim keyfinize :)

Bilgilendireyim dedim sadece :rolleyes:

Teşekkürler bilgi için. biliyorum herşeyi (: Sadece abartılmayacak şekilde uygulanması zarar vermiyor. Uzun bir zamandır deniyorum. Abartılacak şekilde çalışma yapılması sandbox ve kelime bazı filtreye yol açabiliyor. Dediğiniz gibi Web siteleri'nde sağlıklı Seo için özgün ve güncel içerikler paylaşmak. Bazen bu yetmiyor, Dış Seo'da önemli (: Herşey ölçülü olduktan sonra Sorun YOK.

Ek Olarak:

Ghost adlı üyeden alıntı

Kullanacak arkadaşlara bir öneride bulunayım. Zaten biliyorsunuzdur ama hatırlatmış olayım. :))
Tüm sitelere farklı makale yazarsanız ve bu makaleler en az 200-250 kelime olursa daha çok yararını görürsünüz.

Evet her siteye ayrı makale daha iyi olur. Teşekkürler.