hkccrn adlı üyeden alıntı

Aile kurmanın mantığını da, kıymetini de sizden iyi bilirim. Haddinizi bilin. Ne demek kavrayamamissiniz? Size laf söylemedigim halde bilip bilmeden konuşmayın. Aile kuran da benim ailesi dağılan da. Neye dayanarak konuşuyorsunuz? Siz evinizde mutlusunuz diye herkes mi mutlu olacak? Siz ahlaksız birşey olmadıktan sonra boşanmayı düşünmüyorsunuz diye herkes mi öyle olmak zorunda. Mutsuz bir ömür yaşayanlar ne yapacak? Mutsuz Yasasinlar ama bosanmasinlar demek gibi birşey bu. Umarım basiniza gelmez ki boşanan insanları anlamayıp konuşan birine daha fazla sözüm yok.

Edit: Gereksiz polemiğe girmeyin. Kimseyi zan altında bırakmayın. Sizin düşünceniz size benim düşüncem bana.

Sevgili kardeşim öncelikle şahsınızdan özür diliyorum. Yazdıklarım sanki sizi ve hayatınızı yargılıyormuş gibi bir hava oluşturmuş olabilir lakin benim derdim siz veya sizin ailevi hayatınız değil.

Benim sözlerim evlilik müessesesinin sözleşme gibi para koparma gibi nedenlerle zayıflatılmasınadır. Evliliğe adım ne olur ne olmazlarla veya tereddütlerle atılmamalıdır.

Sözleşme yapmak ticari hayatı kurtarabilir ama güvene dayalı hayatı kurtarmaz aksine daha çabuk ayrılmaya vesile olur. Olduğu da ortada.

Sizlere rabbimden hayırlı bir ömür diliyorum..