SkyGhostAir adlı üyeden alıntı

Bir çok yayıncı zaten bağışlarını daha iyi donanımlara sahip olabilmek için topluyor(öyle söylüyor da olabilir). İnsanlarda onlara bağış yaparak katkı sağlıyor ancak burada ince bir çizgi var. Yayıncı izleyicisine kaliteli içerik üretiyor, izleyici ise daha fazlası için yayıncıyı güçlendiriyor. Donanımı geçtim yayıncının oynadığı oyunda izleyiciler görmek istedikleri oyun için ögeler için dahi yayıncıya bağış gönderiyor.

Sonuç olarak insanlara bir şey sunabilir ve sevilir isen gerisi gelir. Ancak hiç yayın açamayacak kadar yetersiz ise elindeki donanım, yapacak bir şey yok baştan kaybetmişsin.


Değerli yanıtınız için teşekkür ederim öncelikle, hocan şimdi donanımım o kadar kötü değil laptop üzerinden yapıyorum ve biliyorsunuzdur ki laptoplar masaüstü bilgisayarlardan neredeyse zayıf kalıyor ben de insanlardan bir destek isteyip yardım ederler mi diye konu açtım (sonra dilenci sanmasınlar diye) ve güzel yorumlarınız biraz da olsa Zihni’mi aydınlattı.

En son ki cevabınız icin ise cihazım o kadar da kötü değil ancak yayın acınca PUBG ve cs go kasıyor fakat Zula, LoL, FIFA gibi oyunları sıkıntısız oynuyorum. Ben takipçilerime daha güzel yayınlar yapmak adına böyle bir yola başvurdum sizce de geri dönüşü olur mu?