CezaLet adlı üyeden alıntı

Ülkede okul mu yokmuymuş :D :D 650 Euro kurs ile geleceğim değişebilecekken kurdan dolayı alamıyorum eğitimi. Bir de ülkede okul mu yok diyorlar ha :D

Hocam Almanca sorun olmasa bende Almanya'yı düşünüyordum tabii bahsettiğiniz Almanya ise. 450-600€ dönem harcı varmış ve bu para yol parası olarak bize geri dönüyormuş. Verdikleri yolcu kartına benzer bir kartla tren, otobüs, metro gibi ulaşımlardan 6 ay boyunca ücretsiz yararlanabiliyormuşuz. Bizim ülkemizde öğrenciye 25 kuruş indirim yapıyorlar. Yurt ücreti neyse de kyk burs/kredi durumu çok adilsizce. Adam kızına burs almak için evini babasının üzerine yapmış Facebook'taki KYK YURT/BURS grubunda okudum şok oldum ya. Daha neler var da işte anlatmaya ne zaman yeter ne hâl.

hafselkarayel adlı üyeden alıntı

Dolar almak niye vatana ihanet olsun ki. Gayet normal bir durum. Sizin cebinizde 5 kuruş para olmasa, ay sonunu getiremeseniz o size vatan haini gibi davrananlar çıkarıp para verecekler mi? Yada devlet?

Haklısınız hocam dediğim gibi etkilenmemek adına konuşmuyorum artık. Bir kişiye söyledik sadece bunu maşallah tüm akrabalara yayılmış afedersiniz aptal aptal tavsiyelerde bulunuyorlar...