Seo sektöründeyim konu 20 sayfa olmuş referans olayım diyor ya kardeşim bi tipine sıfatına bak ben sana referans olayım diyesim geliyor
Bi bunlar bide ödeme iş sonu kabulse pm ciler yüzünden az kaldı adsense olayına girmeme.
Lütfen şu medine dilencilerini durdursun artık yönetim herkese iş sonu ödeme kabul dersem hesaplarıma göre 4 ay aç kalacağım
Bi bunlar bide ödeme iş sonu kabulse pm ciler yüzünden az kaldı adsense olayına girmeme.
Lütfen şu medine dilencilerini durdursun artık yönetim herkese iş sonu ödeme kabul dersem hesaplarıma göre 4 ay aç kalacağım
Çok haklısınız hocam. Bir de bu iş sonu ödeme yaparımcıların hiçbir zaman dedikleri tarihte ödeme yaptıkları görülmemiştir. Hatta bazıları o kadar yüzsüzdür ki artık sen alacağını isterken utanırsın ama bu yüzsüzlerin yüzü bile kızarmaz.
Hatta daha ileriye gidiyorum,bunlardan bazıları parası olmasına rağmen ödemeyi geciktirirler. Ödeme geciktirmek onlar için bir hobi olmuştur artık.
Ölücüler ve yüzsüzler yüzünden insanlar ticaretten soğudu artık. Herkes kpss kasıp devlet memuru olma peşinde.
Artık memlekette ticaret yapan insan kalmadı, herkes devlet memuru oluyor-olmaya çalışıyor. Yakında ülke olarak komünist rejimi ilan ederiz :D
Konuyu biraz saptırdık ama gidişat böyle,ekonomide ufak bir çarkın bile sıkışıp durması bütün sistemi etkiler.