Bildiğiniz üzere 13 Mart'ta Google bir güncelleme yaptı ve beni inanılmaz etkiledi. 2015 yılından beri düzenli yazdığım bir tarih sitem var yazılar özgün ve gayet anlaşılır, hani başlık ve içerikle uyumlu açıklayıcı, bazı yazılar ise gerçekten benzersizdir. İnanmayan bakabilir (İmzadaki site).
Sitemin genel hiti günlük 3 k civarındaydı yaklaşık 2 yıldır. 13 Marttan itibaren ortalama hit günlük 1k oldu!

İşte bunu anlamıyorum ne yaptım acaba bilemiyorum Google neyi güncelledi de beni bu kadar aşağı attı? Gözlemlediğim kadarıyla benim gibi ağır hit kaybı yaşayan arkadaşlar mevcut. Bunun tersi yükselenler de mevcut. Sormak istediğim bu yeni düzen neye göre belirlendi. Google artık bireysel benim gibi blog ve siteleri artık dibe mi atmak istiyor? Tam olarak neyi güncelledi ve benim gibi olanların eksiği neydi bilen arkadaşlar yazarsa bari durumu kurtarmaya çalışalım. Çünkü sayfalarca kelimelerce okuyup yazdığım emek ürünü yazılarım çöp oldu ve açıkçası yeni yazılar yapmak ve araştırmalarda bulunmak isteğim gelmiyor.

Yeni Google güncellemesi ile ilgili açılan pekte konu göremedim yoksa çoğu kişi halinden memnun mu bilemedim. Kaybeden tarafta olan benim gibilere tavsiyede bulunmak isteyenler buraya yazabilirse sevinirim iyi forumlar