1- Lakayıt konuşarak saygısızlık yapanların üyeliklerinin durdurulmasını rica ediyorum
2- 1Lira verip 10 liralık hizmet aldığını düşünenlerin üyeliklerinin durdurulmasını rica ediyorum
3- Emek verip yazdığımız öğretici bir makalenin altına "link kasüyöööörrr, prime gerek yüüook oğğğbi, baaaydı artık" şeklinde geviş getirir gibi temelsiz bomboş laflar atıp, eleştirdiğini ve yorum yaptığını zanneden kişilerin üyeliklerinin sınırlandırılmasını rica ediyorum.
4- Direkt yardım talep etmek yerine Paket satın alacağım bahanesiyle işini yaptırmak isteyen koyun postu giymiş tilkilerin üyeliklerinin durdurulmasını rica ediyorum.
5- (3)Harfli bir webmaster platformunda wmaracı hakkında haksız ve keyfi şekilde şikayet açtığında, aklında bu forumu kötülediğini zanneden ve tekrar wmaracı forumuna giriş yaparak hayatına devam edenlerin barındırılmamasını rica ediyorum.
2- 1Lira verip 10 liralık hizmet aldığını düşünenlerin üyeliklerinin durdurulmasını rica ediyorum
3- Emek verip yazdığımız öğretici bir makalenin altına "link kasüyöööörrr, prime gerek yüüook oğğğbi, baaaydı artık" şeklinde geviş getirir gibi temelsiz bomboş laflar atıp, eleştirdiğini ve yorum yaptığını zanneden kişilerin üyeliklerinin sınırlandırılmasını rica ediyorum.
4- Direkt yardım talep etmek yerine Paket satın alacağım bahanesiyle işini yaptırmak isteyen koyun postu giymiş tilkilerin üyeliklerinin durdurulmasını rica ediyorum.
5- (3)Harfli bir webmaster platformunda wmaracı hakkında haksız ve keyfi şekilde şikayet açtığında, aklında bu forumu kötülediğini zanneden ve tekrar wmaracı forumuna giriş yaparak hayatına devam edenlerin barındırılmamasını rica ediyorum.
*** iyinet üyeliğim var sadece bu sektör değil her sektörde, o sektörde bulunan siteleri eleştiren konular açılmakta ben olsam bu eleştirilere kulak verir gerekirse üyelik açar iletişime geçerim. Ne gerek var derseniz? Bir forumda yorum yönetiminde olan bir üyenin adaletsiz davrandığı yazıyordu burada haklı/haksız banlananlarda destek veriyordu olayı bilmeyenler direkt karşı tarafı sorumlu tutuyor. O yüzden soruna sorun yaratmak yerine soruna çözüm getirecek bir yol bulunmalı :)
Özellikle ticaret bölümüne el atılmalı, burdan ticaret yapınca korkuyorum her zaman isterse karşıdaki 70 ticaret yapmış olsun. Ufak bir komisyon ile aracılık yapabilir veya başka bir çözüm getirilebilir.
Bunun için Şirket bünyesine geçilip işlem başı vergilendirme yapılmalı dye biliyorum 10tl lik iş için 3tllik yükü kaldırabilir mi müşteri?
Ufak bir sorun var forumda instagram kategorisine taban fiyat gelirse ve sponsor konu ücretleri artarsa çok iyi olur.Kategoride önceki gibi iş yok malesef :(
İnstagram ve script / tema satış kategorilende modlar daha çok ilgilenmeli kategori moderatörü alınabilir çok daha iyi olacaktır forum açısından.
Şikayet kategorisinde ise Pyscho bence baya yoruluyor onada destek olunması lazım.
İnstagram ve script / tema satış kategorilende modlar daha çok ilgilenmeli kategori moderatörü alınabilir çok daha iyi olacaktır forum açısından.
Şikayet kategorisinde ise Pyscho bence baya yoruluyor onada destek olunması lazım.
Mantıklı ancak moderatör ya sektörde olmayacak yada adil olacak
Çocuksu olmayacak alınmayacak yetkiyi kötüye kullanmayacak vardır elbet biri :D