bende 1ay önce bir websitesi kurdum ingilizce ben grafikerim mockup üzerine premium paralı mockupları sitemde bedava yayınlıyorum tabı degıstırerek kı ılerde sorun cıkmasın suanda hafta ıcın gunluk 30kısı gırıyor organık haftasonları 5-6kısı gırıyor ınsallah ılerde buyutecegım herhangı backlınk seo vs yapmadım kı nasıl yapacagımı dahıl bılmıyorum gunluk 100hite ulasınca seo ve backlınk alacagım oda muhtemelen 6ayı bulacaktır sitem : mockuprepublic.com tavsiyelerinize acıgım günde yaklasık 40dk her sabah işe gitmeden önce uğrasıyorum..
bu devirde finansal özgürlük kazanmak aşırı zor 9-6 hafta sonu oglene kadar köle gibi çalısıyorum canıma tak ettı daha 1.sene molmasına rağmen nasıl dayanacagım bılmıyorum bende boyle bır sıte açmaya karar verdım bakalım ınsallah hayırlısı olur..
tavsiyem ise (ben bu alemde acemıyım) ama bu halımle bile net görebildiğim yabancı dilde çalışılması gerektıgını dusunuyorum..
çok kafa yordum otomat site (mesela youtube mp3 gibi) ama bir türlü aklıma gelmedı bende en sonunda kendı mockup sıtemı acayım dedım :)