lostyazilim
tr.link

Kim Demiş Türkçe Teknoloji Sitesinden Kazanamazsiniz.

34 Mesajlar 5.459 Okunma
lstbozum
tr.link

HanVincenzoo HanVincenzoo WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.02.2019
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** D**
  • Mesajlar 72
  • Beğeniler 2 / 9
  • Ticaret 1, (%100)
Bence algi yanlis dun meksika tek tika 7 kurus verdi bugun almanya 1 kurus verdi nasil bi tik oraniysa anlamadim

wmaraci
reklam

markareklam markareklam WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.02.2019
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Reklamcılık
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 232
  • Beğeniler 4 / 54
  • Ticaret 0, (%0)
Herkesi aynı kefeye koymuyorum, genelleme yapıyorum. İnsanlar elbet para kazanacaklar az veya çok harcanan bir emek var ve karşılığı olmalı, zevk için kimse zaman harcamıyor. Değinmek istediğim bizler kazanmıyoruz aslında bize verilen çay kaşığında, kepçe onlarda. Biraz değerlerimize sahip çıkmak lazım derim kendimce.

www.izmirdetabelareklam.com

firsatcepte firsatcepte WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.03.2019
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Aktif Satış Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 62
  • Beğeniler 1 / 14
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam yine siz bilirsiniz yanlış anlamayın ama buna kazanç diyorsanız Allah arttırsın

İnternetten Para Kazanmak için gelirvakti.com

darki66 darki66 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek BİLİŞİM
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** P**
  • Mesajlar 150
  • Beğeniler 10 / 40
  • Ticaret 0, (%0)
@firsatcepte 10 tiklamaya kazandigim bu herkes tbm yerlerde diyordu.Konuyu acma amacim bu

wmaraci
wmaraci

Stores Stores WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 1500
  • Beğeniler 75 / 531
  • Ticaret 55, (%98)
Allah arttırsın umarım kat kat fazlasını kazanırsınız. Fakat küçük bir eleştiri yapmak istiyorum.

Webmaster bir meslek. Ek iş olarak yapıyor olabilirsiniz ama birçok insan bu meslekten ekmek yiyor evine ekmek götürüyor. Asgari ücretin 2000 TL yi geçtiği doların 5.5 TL yi geçtiği bir dönemde 900 TL kazanç( 30TL günlük olarak düşündüm) sizi tatmin ediyor mu?

900 TL ye kusura bakmayın ama kazanç diyemem çünkü ev kiram bile değil. Ayrıca 1 tıka 19 TL verdi şeklinde bir yorumunuz olmuş. Eğer 1 tıka 19 TL aldıysanız buna güvenmeyin. Bu 1 veya 2 defa olur. İlk defa reklam veren ads sistemini bilmeyen birinin reklamı şans eseri denk gelmiştir. Türkçe üzerinde 19 TL reklam şans dışında açıklanamaz devamlılığı olmaz.

Kısacası demek istediğim 900 TL gelir ile bak Türkçe kazandırıyor demek biraz komik geldi. Tabi sizin ek işinizde veya öğrencisinizdir ailenizden gelirinize ek oluyordur vsvs bilemem ama bu işle uğraşan biri için aç kalmaktır. İnsanların üzüntüsünün ve farklı çıkış kapısı atamasının en büyük nedeni budur.

Yanlış bir şeyler söylediysem kusura bakmayın. Amacım kırmak veya küçümsemek VS kesinlikle değil. Dediğim gibi umarım kat kat fazlasını kazanırsınız kazanırız.

+mobilden yazılmıştır. Ufak tefek kelime harf hataları anlam düşmesi VS olabilir kusura bakmayın. İyi akşamlar dilerim
1Dijital

kişi bu mesajı beğendi.

burakcansrn burakcansrn OSMANLI TORUNU Kullanıcı
  • Üyelik 08.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Graphic Designer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** Ş**
  • Mesajlar 352
  • Beğeniler 36 / 93
  • Ticaret 9, (%78)
Allah utandırmasın hocam. Emeğinin karşılığını alabilen insanları gördükçe kıskanmak yerine örnek almak ve tebrik etmek muhteşem. Bol kazançlar :)

darki66 darki66 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek BİLİŞİM
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** P**
  • Mesajlar 150
  • Beğeniler 10 / 40
  • Ticaret 0, (%0)

Stores adlı üyeden alıntı

Allah arttırsın umarım kat kat fazlasını kazanırsınız. Fakat küçük bir eleştiri yapmak istiyorum.

Webmaster bir meslek. Ek iş olarak yapıyor olabilirsiniz ama birçok insan bu meslekten ekmek yiyor evine ekmek götürüyor. Asgari ücretin 2000 TL yi geçtiği doların 5.5 TL yi geçtiği bir dönemde 900 TL kazanç( 30TL günlük olarak düşündüm) sizi tatmin ediyor mu?

900 TL ye kusura bakmayın ama kazanç diyemem çünkü ev kiram bile değil. Ayrıca 1 tıka 19 TL verdi şeklinde bir yorumunuz olmuş. Eğer 1 tıka 19 TL aldıysanız buna güvenmeyin. Bu 1 veya 2 defa olur. İlk defa reklam veren ads sistemini bilmeyen birinin reklamı şans eseri denk gelmiştir. Türkçe üzerinde 19 TL reklam şans dışında açıklanamaz devamlılığı olmaz.

Kısacası demek istediğim 900 TL gelir ile bak Türkçe kazandırıyor demek biraz komik geldi. Tabi sizin ek işinizde veya öğrencisinizdir ailenizden gelirinize ek oluyordur vsvs bilemem ama bu işle uğraşan biri için aç kalmaktır. İnsanların üzüntüsünün ve farklı çıkış kapısı atamasının en büyük nedeni budur.

Yanlış bir şeyler söylediysem kusura bakmayın. Amacım kırmak veya küçümsemek VS kesinlikle değil. Dediğim gibi umarım kat kat fazlasını kazanırsınız kazanırız.

+mobilden yazılmıştır. Ufak tefek kelime harf hataları anlam düşmesi VS olabilir kusura bakmayın. İyi akşamlar dilerim

Alinmadim.Fakat tbm ortalama 1 liralarda geziyordu mart ayi ben zaten bir işte calisiyorum.Kazancim iyi bu işi ek olarak yapiyorum.Fakat ben burdan aldigim parayi yine site altyapisi için kullanmayi dusunuyorum.900 lira ozellikle öğrenciler için iyi bir miktar bu şartlarda.

Durotan Durotan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek 3D Sanatçı
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad F** T**
  • Mesajlar 1676
  • Beğeniler 204 / 340
  • Ticaret 2, (%100)
Tek tıka 19 TL mi? :confused:

osidosi osidosi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.06.2018
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek .
  • Konum Adana
  • Ad Soyad O** Y**
  • Mesajlar 942
  • Beğeniler 5 / 362
  • Ticaret 0, (%0)
tebrikler 40 dolar kazanmışşınız.

ibrahim2784 ibrahim2784 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 19.01.2019
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek serbest
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad I** S**
  • Mesajlar 561
  • Beğeniler 647 / 118
  • Ticaret 8, (%100)
Kim demiş türk site kazandırmaz diye
oyun sitesi dil türkçe ve şu saatde kazandığım

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al