-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bence algi yanlis dun meksika tek tika 7 kurus verdi bugun almanya 1 kurus verdi nasil bi tik oraniysa anlamadim
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Reklamcılık
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Herkesi aynı kefeye koymuyorum, genelleme yapıyorum. İnsanlar elbet para kazanacaklar az veya çok harcanan bir emek var ve karşılığı olmalı, zevk için kimse zaman harcamıyor. Değinmek istediğim bizler kazanmıyoruz aslında bize verilen çay kaşığında, kepçe onlarda. Biraz değerlerimize sahip çıkmak lazım derim kendimce.
www.izmirdetabelareklam.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Aktif Satış Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam yine siz bilirsiniz yanlış anlamayın ama buna kazanç diyorsanız Allah arttırsın
İnternetten Para Kazanmak için gelirvakti.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
BİLİŞİM
-
-
Ad Soyad
E** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@firsatcepte 10 tiklamaya kazandigim bu herkes tbm yerlerde diyordu.Konuyu acma amacim bu
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
55, (%98)
Allah arttırsın umarım kat kat fazlasını kazanırsınız. Fakat küçük bir eleştiri yapmak istiyorum.
Webmaster bir meslek. Ek iş olarak yapıyor olabilirsiniz ama birçok insan bu meslekten ekmek yiyor evine ekmek götürüyor. Asgari ücretin 2000 TL yi geçtiği doların 5.5 TL yi geçtiği bir dönemde 900 TL kazanç( 30TL günlük olarak düşündüm) sizi tatmin ediyor mu?
900 TL ye kusura bakmayın ama kazanç diyemem çünkü ev kiram bile değil. Ayrıca 1 tıka 19 TL verdi şeklinde bir yorumunuz olmuş. Eğer 1 tıka 19 TL aldıysanız buna güvenmeyin. Bu 1 veya 2 defa olur. İlk defa reklam veren ads sistemini bilmeyen birinin reklamı şans eseri denk gelmiştir. Türkçe üzerinde 19 TL reklam şans dışında açıklanamaz devamlılığı olmaz.
Kısacası demek istediğim 900 TL gelir ile bak Türkçe kazandırıyor demek biraz komik geldi. Tabi sizin ek işinizde veya öğrencisinizdir ailenizden gelirinize ek oluyordur vsvs bilemem ama bu işle uğraşan biri için aç kalmaktır. İnsanların üzüntüsünün ve farklı çıkış kapısı atamasının en büyük nedeni budur.
Yanlış bir şeyler söylediysem kusura bakmayın. Amacım kırmak veya küçümsemek VS kesinlikle değil. Dediğim gibi umarım kat kat fazlasını kazanırsınız kazanırız.
+mobilden yazılmıştır. Ufak tefek kelime harf hataları anlam düşmesi VS olabilir kusura bakmayın. İyi akşamlar dilerim
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Graphic Designer
-
-
Ad Soyad
B** Ş**
-
-
-
Ticaret
9, (%78)
Allah utandırmasın hocam. Emeğinin karşılığını alabilen insanları gördükçe kıskanmak yerine örnek almak ve tebrik etmek muhteşem. Bol kazançlar :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
3D Sanatçı
-
-
Ad Soyad
F** T**
-