fatihaslan1987 adlı üyeden alıntı
Alan kişi olarak söylemek isterim. Her türlü akılda kalıcı bir alan adı.Bir çok tatil sitesinin çağrı merkezi numarası 444 olunca böyle bir alan adı almak istedim. :cool: Sloganı da güzel " Dört Dörtlük Tatil"
Her türlü akılda kalıcı diyorsunuz bana manasız geldi.
111tatil nokta com da her türlü akılda kalır, bu 444tatili'i değerli kılmaz bu bir.
İkincisi Dörtdörtlük tatilde 3 tane 4 'ün ne ilgisi var?
Eğer mantığınız dört dörtlük tatil sloganına vurgu yapmak ise 4444tatil. com daha uygun olur, en azından içinde 4 tane 4 var ve dört dörtlük tatile vurgu yapıyor.
Üçüncü ve son olarak da, çağrı merkezinden bahsetmişsiniz ve otel domaini ile birleştirmeniz de anlamsız geldi.Ateşle haberleşilmiyor bir kurumsal şirketle, bunlar 444'ü kullanıyorlar diyerek domain almak da garip...
Neyse sonuç olarak aranma hacmi sıfır, rakamla da 0. (444 tatil)
Eğer o domain reg fiyatından fazlaya satarsanız benim için sürpriz olur.
Ama bir bakmışsınız birisi çıkıp 2 bin TL para vermiş, hoşuna gitmiş alan adı o da size denk gelmiş o ayrı konu.Yani bana göre reg fiyatı fazla olan bir domain başka bir zihne, beğeni karşısında 2 bin TL edebilir.
Ben bu domain'e bakış açımı, mantığımı paylaştım, satamayacaksınız diye bir şey yok.Bana göre çok anlamsız olan birçok şey değerli olabilir..