lostyazilim

Onaylama Saçmalığı

9 Mesajlar 1.042 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

cuhara cuhara WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 31.01.2019
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek ...
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 97
  • Beğeniler 34 / 12
  • Ticaret 0, (%0)
Bir iki sene önce öylesine zaman geçirmek adına facebookta yemek tarifi sayfası açmıştım zamanla baktım kendi kendine 10k beğeniye ulaştı dedim birde site açayım da trafik çekerim. Siteyi açtım hit olarak günlük 10 kişi vs. ya giriyor ya girmiyor, facebookta da pek paylaşım yapmıyorum paylaşım yapıp yönlendirme yapsam sitenin trafiği facebook sayesinde artıyor ama içerisindeki yemek tarifleri komple alıntı.

Geleyim asıl söylemek istediğim konuya bir kaç ay önce oyunlar hakkında açtığım sitede ise komple özgün yazılar ile yazı giriyorum ve şuan 90+ yazı mevcut hit oranları da 15-20 arası günlük tamamen organik ve google adsenseye başvuru yaptığımda saçma sapan baştan savma olarak açtığım yemek tarifi sitesini onaylıyor ama özenle içerik girdiğim oyun sitemi onaylamıyor bu nasıl bir saçmalıktır :mad: . "Siteniz reklam göstermeye hazır değil" diyor :mad: .
Talip68

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

tiko4134 tiko4134 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.03.2019
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** E**
  • Mesajlar 35
  • Beğeniler 17 / 20
  • Ticaret 0, (%0)
öncelikle yeek siteniz dediğiniz gibi hit alıyor adsense hit alman günlük hit alman sitelere en az 50 hit alman sitelre reklam vermesi zor :D veriyolarmı evet ama günlük 50 hitli siten varsa garanti :D

basich basich WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.08.2018
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Maliyeci
  • Konum Uşak
  • Ad Soyad L** H**
  • Mesajlar 890
  • Beğeniler 109 / 319
  • Ticaret 8, (%100)
Hitle alakası yok 4 günlük 0 hitli sitemle 12 içerikle onay aldığımı bilirim. Sorunun telif hakkı olabilir. Veya sitenin işleyişini zorlaştıran birşeylerde olabilir. Siyenize bakarak yorum yaomak isterim.
Talip68

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 31.01.2019
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek ...
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 97
  • Beğeniler 34 / 12
  • Ticaret 0, (%0)

basich adlı üyeden alıntı

Hitle alakası yok 4 günlük 0 hitli sitemle 12 içerikle onay aldığımı bilirim. Sorunun telif hakkı olabilir. Veya sitenin işleyişini zorlaştıran birşeylerde olabilir. Siyenize bakarak yorum yaomak isterim.

Hocam hitle alakalı olmadığını biliyorum, ilk mesajımda önem vermediğim alıntı yapılan bir sitem ile dikkatle yazı girdiğim sitemi karşılaştırmak için hit ile örnek verdim sadece. Özel mesaj ile site linkini attım buyurun birde siz inceleyin.

wmaraci
wmaraci

RamoJR RamoJR Webmaster Kullanıcı
  • Üyelik 19.02.2019
  • Yaş/Cinsiyet 21 / E
  • Meslek Freelancer
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad R** K**
  • Mesajlar 231
  • Beğeniler 76 / 81
  • Ticaret 24, (%92)
Adsense artık youtube gibi seçici :/
Onay alamazsanız imzamdaki konuma göz atabilirsiniz hocam:)

Freelancer işleriniz yapılır, Teklif sununuz.

• Üyelik 31.01.2019
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek ...
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 97
  • Beğeniler 34 / 12
  • Ticaret 0, (%0)

RamoJR adlı üyeden alıntı

Adsense artık youtube gibi seçici :/
Onay alamazsanız imzamdaki konuma göz atabilirsiniz hocam:)

Hocam seçici olmasından rahatsız değilim zaten, tabi seçici olacak ama koskoca google seçici olurken alıntı bir site ile özgün bir siteyi kıyaslayamayacak bir seçicilik yapacaksa bu tamamen bir saçmalıktır.

Seçici olacaksa öncelikle alıntı yapan siteleri temizlemesi gerekiyor. Ne zaman google temizliğe başlar o zaman bence kazançlar düşük diye konu açan kişiler sevinmeye başlayacaktır.

RamoJR RamoJR Webmaster Kullanıcı
  • Üyelik 19.02.2019
  • Yaş/Cinsiyet 21 / E
  • Meslek Freelancer
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad R** K**
  • Mesajlar 231
  • Beğeniler 76 / 81
  • Ticaret 24, (%92)
Hocam yemek sitenizin ve özgün sitenizin linkini pm atın inceleyeyim yardımım dokunur belki:)

Freelancer işleriniz yapılır, Teklif sununuz.

basich basich WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.08.2018
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Maliyeci
  • Konum Uşak
  • Ad Soyad L** H**
  • Mesajlar 890
  • Beğeniler 109 / 319
  • Ticaret 8, (%100)
Sitenizi incelediğimde bir çok görselin, telif hakkına tabi olacak (haber siteleri) sitelerden indirildiğini görüyorum. Bu bir nevi toplama içeriktir. Tüm içeriklerin size ait olması, tamamen özgün olması, benzersiz ve kullanıcılara değer katan yapıda olması, iyi bir organik trafiğinizin olması, kopya ve tekrarlayan içeriklerden uzak durmanız, telif hakkıyla korunan metaryal bulundurulmaması vs. gibi konulara dikkat etmeniz gerekiyor.

cuhara

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 31.01.2019
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek ...
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 97
  • Beğeniler 34 / 12
  • Ticaret 0, (%0)

basich adlı üyeden alıntı

Sitenizi incelediğimde bir çok görselin, telif hakkına tabi olacak (haber siteleri) sitelerden indirildiğini görüyorum. Bu bir nevi toplama içeriktir. Tüm içeriklerin size ait olması, tamamen özgün olması, benzersiz ve kullanıcılara değer katan yapıda olması, iyi bir organik trafiğinizin olması, kopya ve tekrarlayan içeriklerden uzak durmanız, telif hakkıyla korunan metaryal bulundurulmaması vs. gibi konulara dikkat etmeniz gerekiyor.

Tavsiyenize dikkat edeceğim hocam, bende bu görsellerden rahatsız oluyordum, editör arkadaşla görüştüm bundan sonra öne çıkan görselleri kendim hazırlayacağım. Tavsiyeniz için teşekkür ederim.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al