-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bir iki sene önce öylesine zaman geçirmek adına facebookta yemek tarifi sayfası açmıştım zamanla baktım kendi kendine 10k beğeniye ulaştı dedim birde site açayım da trafik çekerim. Siteyi açtım hit olarak günlük 10 kişi vs. ya giriyor ya girmiyor, facebookta da pek paylaşım yapmıyorum paylaşım yapıp yönlendirme yapsam sitenin trafiği facebook sayesinde artıyor ama içerisindeki yemek tarifleri komple alıntı.
Geleyim asıl söylemek istediğim konuya bir kaç ay önce oyunlar hakkında açtığım sitede ise komple özgün yazılar ile yazı giriyorum ve şuan 90+ yazı mevcut hit oranları da 15-20 arası günlük tamamen organik ve google adsenseye başvuru yaptığımda saçma sapan baştan savma olarak açtığım yemek tarifi sitesini onaylıyor ama özenle içerik girdiğim oyun sitemi onaylamıyor bu nasıl bir saçmalıktır :mad: . "Siteniz reklam göstermeye hazır değil" diyor :mad: .
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
öncelikle yeek siteniz dediğiniz gibi hit alıyor adsense hit alman günlük hit alman sitelere en az 50 hit alman sitelre reklam vermesi zor :D veriyolarmı evet ama günlük 50 hitli siten varsa garanti :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Maliyeci
-
-
Ad Soyad
L** H**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Hitle alakası yok 4 günlük 0 hitli sitemle 12 içerikle onay aldığımı bilirim. Sorunun telif hakkı olabilir. Veya sitenin işleyişini zorlaştıran birşeylerde olabilir. Siyenize bakarak yorum yaomak isterim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
21 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
R** K**
-
-
-
Ticaret
24, (%92)
Adsense artık youtube gibi seçici :/
Onay alamazsanız imzamdaki konuma göz atabilirsiniz hocam:)
Freelancer işleriniz yapılır, Teklif sununuz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
21 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
R** K**
-
-
-
Ticaret
24, (%92)
Hocam yemek sitenizin ve özgün sitenizin linkini pm atın inceleyeyim yardımım dokunur belki:)
Freelancer işleriniz yapılır, Teklif sununuz.