Güncel referanslar yakında eklenecektir.
En Son Çalışmalarımıza ait başarılar;
Diğer çalışmalarımızdan referanslarımız;
Etki]Herşey için teşekkürler itraterinizi geçtim. Yoğunluktan kontrol edemiştim sitem 42. Sıradan 3 Sıraya kadar gelmiş yakın zamanda tekrar paket alıcam inş.
İstanbul Patlamış Mısırcı Kiralama
http://i.prntscr.com/RTgZaVa9R3Gm50lTsOUpeg.png[/QUOTE]
[QUOTE=TeknoLots adlı üyeden alıntı
İşinde gerçekten çok iyi birisi şiddetle tavsiye ediyorum.Sürekli periyodik olarak çalışıyoruz
CenkOnsoy Bir calisma yaptirdim arkadaslara. Tavsiye ederim
Tekrar tekrar paketler aldık istediğimiz anahtar kelime ile baya yol katettik kesilikle tavsiye edilir.
Rapor teslim alındı. Titiz bir çalışma olmuş, faydalı olacağına eminim.
Faydalı çalışma hocam mesajım bulunsun.
Bronz paket alındı ve çalışma sonucunda memnun kalındı.
gerçekten faydalı...
Çok iyi bir arkadaş, anlaşma sağlandı sipariş verildi :) Rapordan sonra da detayları yazacağım.
Daha çalışmanın yarısında bile çok faydasını gördüm. Çalışma tamamlandığında tekrar geri bildirimde bulunacağım çok teşekkürler
ilk çalışmanın faydasını gördük ikinci çalışmayı verdik onunda raporunu bugün aldım ve çok çabuk etki ediyor ve buda faydalı oldu, sanırım daha çok çalışacağız..
Arkadaş çok ilgili ve işini iyi biliyor. ben çalışıyorum tavsiye ederim .
Arkadaşa katılıyorum, bizim verdiğimiz bir işte de hit artışı ve sıralamada yükselmeler başladı
arkadaşımızla çalışmaya başladık İşinde çok ilgili sağolsun kesinlikle çalışmanızı tavsiye ediyorum
Gerçekten Bilgili Bir Arkadaş 7 /24 destek veriyor güvenle çalışabiliriniz.
** Kesinlikle tavsiye ediyorum.**
5. kere çalışıyoruz ve her seferinde çok olumlu sonuçlar elde ettim, hiç düşünmeden alın derim :)
5. kere çalışıyoruz ve her seferinde çok olumlu sonuçlar elde ettim, hiç düşünmeden alın derim :)
Beelerone paketi alındı gerçekten fazlasıyla işe yarıyor çalışmanın yapıldığı haftalarda hitleriniz artıyor ve sıralamalarınız yükseliyor bilmediğim anahtar kelimemden hit geliyor şuanda teşekkürler.