-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Street Engineer
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Her yaptığın değişiklikten sonra önbellek temizliğini birkaç kez yapıyorsunuzdur umarım. Zira yerinizde sayarsınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
wordpressi elle bile güncelleme yaptım tekrardan fakat yok bütün eklentileri sildim şu zamana kadar bi tek siteyi silmedim geri kalan her şey sıfırlandı
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Street Engineer
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Güvendiğiniz birine admin giriş bilgilerinizi verin baksın. Ortada ne site, ne görüntü var ne etiket var. Hepsi varmış gibi fikir beyan ediyoruz, sanırım havanda su dövüyoruz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Front end Developer
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Guttenberg editöründen kaynaklı genel bir sorun hocam bendede mevcut aynı hata fakat bende etiketler silinmiyor sadece kayboluyor yazıyı yayınladığım zaman etiketlerim gözüküyor. Wordpress bu konuda githup üzerinden issue açtım bir sonra ki sürümde düzeltmeye aldılar sonuç ne olur bilemem ancak sorunun guttenberg editöründen kaynaklıdır.
Bkz:
https://wordpress.org/support/topic/gutenberg-tags-disappear-on-entry/
1 kişi bu mesajı beğendi.
MyBB Türkçe Destek Forumu | mybb.pro
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Street Engineer
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Soeun Editor kaynaklı ise Classic Editor e geçince düzeliyorsa geçin. Sorun giderildiğinde Gutenberg e geçiş yapabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Front end Developer
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
sprmario bu etiketlerin kaybolması hatası guttenberg editörün arkaplanda çalıştırdığı ajax'dan kaynaklandığını düşünüyorum ben. Bir etiket ekledikten sonra bir sonra ki etiketi eklerken ajax'da bi' bozulma oluyor ve etiketi hem kaydediyor, hemde kayıttan sonra siliyor lakin etiket veritabanına eklenmiş oluyor bu esnada.
Klasik editöre geçiş yapmadım çünkü blog sitemde yazdığım son 20 yazı guttenberg editöründe yazıldı klasik editöre geçip, yazıları block yapısından klasik yapıya döndürmek gerektiği için gözüm yemedi o riski almaya. Belki siz de o kadar yazı yoktur, klasik editöre geçip test edebilirsiniz durumu.
MyBB Türkçe Destek Forumu | mybb.pro