-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Z** Z**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar bir çok youtube kanalı var filmlerden kısa kesitler 3-5 dakikalık yayınlıyorlar para kazanıyorlar mı bilmiyorum. Ben aynı videoyu aynı kesiti kendim yayınlamaya çalışıyorum daha video yayınlanmadan telif haklarından dolayı video yayından kaldırıldı diyor. Para kazanma filan açık değil kanalı yeni açtım ( telefon onayını filan yaptım) ama böyle birşeyi nasıl yapıyorlar ? Diyeceksiniz ki videonun sesini kesiyorlar başına onuna resim ekliyorlar kalitesini rengini değiştiriyorlar filan bunların hepsi tırt başka birşey olmalı.
Örnek verecek olursam alttaki videoyu soft box diye bir kanal yayınlamış ben aynı filmden bir kesit yayınlamaya kalksam direkt telif hakkı diyor nasıl olacak bu iş?
https://youtu.be/K5gvTo_YOB8
BegeniApp
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Yok
-
-
Ad Soyad
K** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
imdb linkini bırak ve yapcağın şeyin kaynağını ver öyle dene (YouTube fazla bilmiyorum belki alakası yoktur dediğim şeyle)
xLyra
Göründüğü gibi değil..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam, açıklama kısımında
Adil Kullanım
Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for "fair use" for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use. No copyright infringement intended.
All the Rights in This Content Belong to Their Respective Owner/s.
eklemiş. Sizde dener misiniz?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / K
-
Meslek
SEO Danışmanı
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
herzaman kaynak belirtmek en mantıklısı diye düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / K
-
Meslek
SEO Danışmanı
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Konuda linkini verdiğiniz videoyu indirip kendi kanalınızda yayınlamayı denediniz mi? Deneme yaptığınızda eğer yine telif hakkına girerse hesapla ilgili bir detay var demektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
Ü** O**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam video demek ki paylaşıma kapalı yani bazı telif hakları daha katı oluyor diye biliyorum direk video siliniyor. Bazılarında ise o videodan para kazanamıyorsunuz. Bende bir aralr youtubede müzik kanalı yönetiyordum benimde başıma geliyordu..
koz4
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** O**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Bende denedim geçen sene olmuyor hatta videoyu indirmeyi bırak ekran kaydı yaptım yani dış ses girdi ona rağmen kabul etmiyor siliyor anında filmde 2007 yapimiydi yani eski film önemsiz olmuyor yani