lostyazilim
tr.link

Reklamsız Film Sitesi Açmak

49 Mesajlar 8.649 Okunma
lstbozum
tr.link

Linuxer Linuxer WMARACI Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 29.12.2018
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad R** D**
  • Mesajlar 205
  • Beğeniler 94 / 42
  • Ticaret 0, (%0)
Peki nereden gelir sağlamayı düşünüyorsunuz? Birde reklamsız film sitesi nasıl yapacaksınız? Piyasada bulunan tüm video oynatma siteleri reklamlı, eğer reklamsız olmasını istiyorsanız kendi video sunucunuz olması gerekli, oda uçuk fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Aylık 300-500 ile yapamazsınız bunu.

wmaraci
reklam

SelimE SelimE WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Rusya
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 34
  • Beğeniler 5 / 17
  • Ticaret 0, (%0)

Linuxer adlı üyeden alıntı

Peki nereden gelir sağlamayı düşünüyorsunuz? Birde reklamsız film sitesi nasıl yapacaksınız? Piyasada bulunan tüm video oynatma siteleri reklamlı, eğer reklamsız olmasını istiyorsanız kendi video sunucunuz olması gerekli, oda uçuk fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Aylık 300-500 ile yapamazsınız bunu.

Sıfır reklam anlamında değil, pop-up olsun ya da farklı bir şey olsun, filme ulaşana kadar kullanıcıyı herhangi bir şekilde engellemeyecek ya da zorlamayacak durumda olmasın kafi diye düşünüyorum. Ben şahsen ok.ru ya da vk benzeri sitelerden izlerken herhangi bir reklam ile karşılaşmadım. Bu konuda daha fazla bilgilendirir misiniz?

• Üyelik 29.12.2018
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad R** D**
  • Mesajlar 205
  • Beğeniler 94 / 42
  • Ticaret 0, (%0)
Ok.ru, vk, mailru tavsiye etmiyorum 3 günde bir link kırılır, yorulursunuz. Tavsiyem yandex disk'e film yüklersiniz, özel player ile oynatma sağlarsınız. *** üzerinde özel player satılıyor isterseniz bakabilirsiniz. Tek seferlik 100-200 tl alırsınız sonra dediğim gibi yandex disk'e yükleyip reklamsız bir şekilde oynatırsınız. Az reklamlı olarak vshare.io(BTC ödemesi mevcut ve lokasyon ayırmaksızın eşit ücret dağıtımı yapıyor), uptostream.com ve vidmoly tavsiye ederim. Uptostream 120 dk limiti var ona göre 120 dk altı filmleri yüklersiniz.

• Üyelik 03.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Rusya
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 34
  • Beğeniler 5 / 17
  • Ticaret 0, (%0)

Linuxer adlı üyeden alıntı

Ok.ru, vk, mailru tavsiye etmiyorum 3 günde bir link kırılır, yorulursunuz. Tavsiyem yandex disk'e film yüklersiniz, özel player ile oynatma sağlarsınız. *** üzerinde özel player satılıyor isterseniz bakabilirsiniz. Tek seferlik 100-200 tl alırsınız sonra dediğim gibi yandex disk'e yükleyip reklamsız bir şekilde oynatırsınız. Az reklamlı olarak vshare.io(BTC ödemesi mevcut ve lokasyon ayırmaksızın eşit ücret dağıtımı yapıyor), uptostream.com ve vidmoly tavsiye ederim. Uptostream 120 dk limiti var ona göre 120 dk altı filmleri yüklersiniz.

Çok teşekkür ederim bilgilerinizi paylaştığınız için, hepsini not ediyorum. :)

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 29.12.2018
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad R** D**
  • Mesajlar 205
  • Beğeniler 94 / 42
  • Ticaret 0, (%0)
Rica ederim iyi çalışmalar

Ankanew Ankanew Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek O artık Bir işsiz
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad G** E**
  • Mesajlar 476
  • Beğeniler 59 / 133
  • Ticaret 1, (%100)
Hocam öncelikle Projenizde Başarılar dilerim
Kulanıcı yı reklama boğmayan siteler Genelikle tutar birde film sitesiyle tercih edilir.
WordPress film sitelerinde biraz ağır kalıyor
Ben film sitesi açacak olursam kesinlikle DLE ile açarım.
Dle ücretli ancak ücretsiz sürümüde mevcut ve elle yükleyeceğiniz için 100 filme kadar ücretsizinden faydalabilirsiniz dlenin dizi film temaları wordpress e göre daha hızlı ve daha hoş geliyor bana
Videolar için Yandisk kullanmanızı tavsiye ederim link kırılma oranı çok düşüktür. Ve ayrıca dle entegreside mevcuttur.

Onun dışında sitenizi açarsanız ilk kullanıcılarından biri olabilirim

• Üyelik 03.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Rusya
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 34
  • Beğeniler 5 / 17
  • Ticaret 0, (%0)

Ankanew adlı üyeden alıntı

Hocam öncelikle Projenizde Başarılar dilerim
Kulanıcı yı reklama boğmayan siteler Genelikle tutar birde film sitesiyle tercih edilir.
WordPress film sitelerinde biraz ağır kalıyor
Ben film sitesi açacak olursam kesinlikle DLE ile açarım.
Dle ücretli ancak ücretsiz sürümüde mevcut ve elle yükleyeceğiniz için 100 filme kadar ücretsizinden faydalabilirsiniz dlenin dizi film temaları wordpress e göre daha hızlı ve daha hoş geliyor bana
Videolar için Yandisk kullanmanızı tavsiye ederim link kırılma oranı çok düşüktür. Ve ayrıca dle entegreside mevcuttur.

Onun dışında sitenizi açarsanız ilk kullanıcılarından biri olabilirim

Çok teşekkür ederim tavsiyeler için, açıkça söyemem gerekirse DLE sistemini bilmiyordum bile, detaylı bir şekilde inceleyeceğim.

Bu şekilde yazan bir kaç kişi oldu, o halde başlangıç için iyi olabilecek film önerileri de rica edeyim okuyanlardan. Hani şimdiden üç beş hazır edeyim diye düşünüyorum filmleri.

conference conference Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 10.01.2019
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek İt
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad T** S**
  • Mesajlar 290
  • Beğeniler 33 / 138
  • Ticaret 0, (%0)
Öyle birşey olmayacaktır hocam. Hitleriniz arttırkça reklam almak isteyeceksiniz. Aldiginiz reklamlari heryere koymak isteyeceksiniz.
Hatta bazi firmalardab guzel teklifler gelecek hayir diyemeyeceksiniz.
Buraya konu acacaksiniz bilmem ne betten reklam alsam başim belaya girer mi diye.
Reklam koyacaksiniz hocam, hatta kendiniz durduramayacaksiniz.
Deadlus

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 03.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Rusya
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 34
  • Beğeniler 5 / 17
  • Ticaret 0, (%0)

conference adlı üyeden alıntı

Öyle birşey olmayacaktır hocam. Hitleriniz arttırkça reklam almak isteyeceksiniz. Aldiginiz reklamlari heryere koymak isteyeceksiniz.
Hatta bazi firmalardab guzel teklifler gelecek hayir diyemeyeceksiniz.
Buraya konu acacaksiniz bilmem ne betten reklam alsam başim belaya girer mi diye.
Reklam koyacaksiniz hocam, hatta kendiniz durduramayacaksiniz.

Hocam o aşamaya geldik de iddialaşması kaldı sakin :D Tabii ki haklısınız hani insan aç gözldür durdurması zordur kontrolü imkansıza yakındır ancak bu şekilde bir planım, hayalim, emeğim olacak sonuçta. Hadi o noktaya geldik diyelim 3 ay fazla para kazanmak için tüm takipçilerin gözünde düşmeye değmez diye düşünüyorum. Ancak ne olursa olsun gelecek konusunda net konuşmak imkansız tabii ki, haksızsınız demiyorum. :)
conference

kişi bu mesajı beğendi.

conference conference Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 10.01.2019
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek İt
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad T** S**
  • Mesajlar 290
  • Beğeniler 33 / 138
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam size birşey demiyorum, kendimden örnek vererek yazdim bunu.
Yani baktim benim siteme gunluk 3-5 bin kişi giriyor. Reklam alırım tabiki neden almayayım.
SelimE

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al