-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Peki nereden gelir sağlamayı düşünüyorsunuz? Birde reklamsız film sitesi nasıl yapacaksınız? Piyasada bulunan tüm video oynatma siteleri reklamlı, eğer reklamsız olmasını istiyorsanız kendi video sunucunuz olması gerekli, oda uçuk fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Aylık 300-500 ile yapamazsınız bunu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ok.ru, vk, mailru tavsiye etmiyorum 3 günde bir link kırılır, yorulursunuz. Tavsiyem yandex disk'e film yüklersiniz, özel player ile oynatma sağlarsınız. *** üzerinde özel player satılıyor isterseniz bakabilirsiniz. Tek seferlik 100-200 tl alırsınız sonra dediğim gibi yandex disk'e yükleyip reklamsız bir şekilde oynatırsınız. Az reklamlı olarak vshare.io(BTC ödemesi mevcut ve lokasyon ayırmaksızın eşit ücret dağıtımı yapıyor), uptostream.com ve vidmoly tavsiye ederim. Uptostream 120 dk limiti var ona göre 120 dk altı filmleri yüklersiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Rica ederim iyi çalışmalar
Ankanew
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
O artık Bir işsiz
-
-
Ad Soyad
G** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam öncelikle Projenizde Başarılar dilerim
Kulanıcı yı reklama boğmayan siteler Genelikle tutar birde film sitesiyle tercih edilir.
WordPress film sitelerinde biraz ağır kalıyor
Ben film sitesi açacak olursam kesinlikle DLE ile açarım.
Dle ücretli ancak ücretsiz sürümüde mevcut ve elle yükleyeceğiniz için 100 filme kadar ücretsizinden faydalabilirsiniz dlenin dizi film temaları wordpress e göre daha hızlı ve daha hoş geliyor bana
Videolar için Yandisk kullanmanızı tavsiye ederim link kırılma oranı çok düşüktür. Ve ayrıca dle entegreside mevcuttur.
Onun dışında sitenizi açarsanız ilk kullanıcılarından biri olabilirim
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
İt
-
-
Ad Soyad
T** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öyle birşey olmayacaktır hocam. Hitleriniz arttırkça reklam almak isteyeceksiniz. Aldiginiz reklamlari heryere koymak isteyeceksiniz.
Hatta bazi firmalardab guzel teklifler gelecek hayir diyemeyeceksiniz.
Buraya konu acacaksiniz bilmem ne betten reklam alsam başim belaya girer mi diye.
Reklam koyacaksiniz hocam, hatta kendiniz durduramayacaksiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
İt
-
-
Ad Soyad
T** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam size birşey demiyorum, kendimden örnek vererek yazdim bunu.
Yani baktim benim siteme gunluk 3-5 bin kişi giriyor. Reklam alırım tabiki neden almayayım.
1 kişi bu mesajı beğendi.