Arkadaşlar Hacklink saldırıları ile ilgili bir sıkıntım var sizinle paylaşmak istedim... Uzman görüşünüz benim için önemli olduğu gibi değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler... Görüştüğüm bir iki seocu arkadaşımla tartışma konusu oldu sorun şu;
siteye gelen çocuk***su google fu***k gibi anahtar kelimeye alınan backlinklerin reddedilmesi bildiğiniz gibi bu tür bağlantıları disawow aracını kullanarak reddediyoruz. fakat benim kafama takılan olay şu şimdi bu botları yeri geldiğinde çok övüyorlar ya hani yok efendim yapay zekaymış yok efendim botlar artık çok akıllıymış vs vs... peki madem bu kadar gelişti bu google teknolojisi bu bağlantıların saldırı olduğunu da anlayamıyor mu bu botlar ?? neden bağlantıları kaldırmak zorunda kalıyoruz ? ayrıca kaldırdığımızda da site sapıtıyor sıralama kaybı index almama gibi bir takım sorunlar ile karşılaşıyoruz.
Şimdi Sizlere Soruyorum Bu bağlantıları Kaldırmalımıyız ? yoksa kaldırmamalımıyız ?
Sizlerin fikirleri nedir ? Ayrıca benzer durumlar başına gelenler ne yapıyorlar ?
saygılarımla