-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Öncelikle herkese iyi forumlar. Geçenlerde @mazafaka arkadaşımızın önerdiği domainler arasında gördüm bu domaini. Düşmesini bekledim ve aldım. .com uzantısı godaddyde premium olarak satışta. Nedenini ise bilmiyorum. Şimdi bu domain ile ne yapabiliriz? Aklıma web site dizini geliyor, Türkiye'yi tanıtacak bir blog geliyor, her telden forum geliyor vs. Siz olsanız ve bu domain sizde olsa ne yapardınız? Güzel bir fikir alışverişinde bulunmak, beyin fırtınası yapmak istedim. Görüşlerinizi esirgemeyin lütfen.
Edit son mesajım: Şimdi şöyle olsun diyelim Dizin sitesi gibi ama aynı zamanda firmalar, şirketler de olacak içinde. Tamamen İngilizce firma, şirket, Websitesi tanıtımları yapilacak. Firmasını sitesini İngilizce olarak yabancılara tanıtma amaçlı yazı gönderecekler, ben onaylayıp yayınlayacağım. Kategoriler olacak tabi ki. Yurtdışından Türkiye ile ilgili bilgi almak isteyenler girecek aradığı kategoriye girip aradığını bulacak. Yanında bir de blog yapayim, her kategoride her ayın en iyilerini paylasayim best olarak. Tutar mı acaba? Bilemedim 😁 çok mu uçuk
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Street Engineer
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aklıma web site dizini geliyor, Türkiye'yi tanıtacak bir blog geliyor,
Bunu yaparsan yeter de artar sana. Hayırlı olsun 😀
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Oyuncu
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
isim güzel, gönül ister ki .com olsun ama projelendirirsen tutar bence isimden kazanıyor :)
emrealtlr
Mühendis, Eğitimci ve Girişimci
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Arkadaşların dediği gibi Dizin Sitesi yaparsanız çok güzel ve hoş olabilir. Hatta belli kategoriler ve kriterlere göre sıralaması da olması daha da güzel olabilir diye düşünüyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.