Biraz daha derinliğine düşünmek iyidir.Biraz bu konuda derinliğe inmeye çalışmışsınız.Dil olayı kısmen doğru,ama tamamen doğru olsa hacklinkçiler çuvallardı,hepsi 1 sayfada.
Etiketler eskisi kadar önemli değil.Hiç kullanmayan ama zirveye oynayan birçok site var.
Tanıtım yazıları zaman zaman sitenizin durumuna göre yayınlanmalı,eğer doğallığı bozacak ölçüde tanıtım olursa fayda değil zarar getirecektir.
Blog v.s. yorum işiyle uğraşan backlinkçiler penguenden sonra kirayı ödeyemiyor.O yüzden bununla ilgili fazla teoori üretmemek lazım.
Hazır listeler olabilir.Bir seocu listesini hazırlar ve onlar üzerinden bir ağ kurmaya çalışır.Zaman zaman da bu kitleye yayılır.Yukarda pr 8 den pr 0'a kadar bir liste verdim.Az ve öz kullandığınızda sorun olmaz.Ama çok verimli olmayacaktır demişim konuda.Ama japon siteleri,korece veya insanların az bildiği dilleri kullanmak çok fazla dikkat çekecektir.İngilizce evrensel bir dildir.Bir türk te çıkıp yazı makale yayınlayabilir,google da bu şekilde düşünmese hacklink,edu backlink ,eskiden blog backlink gibi unsurları dikkate almayıp cezaları katlardı.