Merhabalar,

Ben Anıl ÇAĞLIYAN,

Geçen Nisan ayında para kazanma yöntemlerini araştırmaya başladım ve makale yazarlığı ile sektöre giriş yaptım. 1 ay sonunda insanların bu makaleleri ne yaptıklarını merak ederek web sitesi sektörüne adım atmak istedim. Ancak öğrenci olduğum için hosting masrafları fazla geldi ve sektöre blogger ile giriş yaptım.
İlk başta heves olsa gerek 8 tane farklı site açtım. Ancak şuanda 3 siteye kadar indirdim. 2 ay sonra siteleri 1'e indirmeyi düşünüyorum. Çünkü uğraşmadığım için kazanç elde etmiyorum. Çünkü bir web sitesinin ne kadar masraflı olduğunu öğrendim. Şuan en fazla kullandığım sitem,seninle kazanalım'dır.

Şuan aktif olarak freelance platformları üzerinde makale yazarlığı, seo çalışmaları ve sosyal medya hesap yönetimi yapmaktayım. Kendimi sürekli geliştirmeye çalışsam da bir yerden sonra para devreye giriyor ve tıkanıyorum. Elimde 1 yıl içerisinde topladığım düşük miktar parayı da bir projeye bağlamak istemiyorum. Umarım 1 yıl sonra çok daha iyi yerlerde olurum.

Şuan üniversite 3.sınıf öğrencisiyim, 1 yıl sonra tekrar bu post duruyor ise girerek güncelleme yapacağım. Yayınladıktan sonra kayıt ediyorum. Bakalım hayatımda neler değişecek. Belki arada günlük olarak kullanıp güncelleme yapabilirim. He bu arada internet üzerinde para kazandıran çoğu şey ile ilgili bilgim var. Sonuçta sitem para kazanma üzerine :) Domain alım satım gibi yöntemleri denedim ancak sektöre giriş yapmak için çok geç kalmışız. Bu saatten sonra kaliteli bir domaini backorder ile alıp para kazanmak çok zor. Bunun içinde bütçe gerekiyor.


Neyse, internet sektörünün işçisi olarak makale yazmaya devam ediyorum ben görüşürüz ...