xsafa
Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Bilgisayar Müh. Öğr.
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Kafamda kendi çapımda geliştirmeyi düşündüğüm arama motoru projesi var. Kodlamasında belli bir seviyeye geldim ama henüz isim konusunda bir fikir sahibi değilim. Güzel isim önerisi olan arkadaşlar paylaşırsa çok sevinirim :)
bknz: google çakması
Ekleme, saygıdeğer forum üyeleri ben tutar mı tutmaz mı acaba nasıl yapsam diye sormuyorum yalnızca isim önerisi istiyorum.
Yazılım işleriniz için -> contact@safayasar.com
ulas
C# & ASP.NET
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Full Stack Developer
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
2-3 sene geriye gidebilsem, maddi kaygıları, daha çok kazanma hırsını bir kenara bırakıp küçük projelerle uğraşmak ve yol almak isterdim. Yarım kalmış ve aylarımı, senelerimi almış "uçuk kaçık" projeler yerine, küçük ama herkese faydalı olabilecek her konuda proje üretmek isterdim. En azından bitmiş olur ve birilerinin hayatına daha fazla dokunmuş olurdum. Küçük ve tamamlanmış projeler sadece başkalarına değil, çok kısa sürede farklı problemleri çözme imkanı sunacağı için bana da faydalı olurdu.
Bu nedenle yazılım öğrenmek isteyen, yolun henüz başında olan fakat ne yapacağını bilmeyen herkese büyük projelerin içerisinde kaybolmadan önce, küçük projelerle kendilerini geliştirmelerini öneririm.
21 kişi bu mesajı beğendi.
technovenue.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Eski joh
-
-
Ad Soyad
İ** A**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Hiç girme bu işlere kardesım elinde patlar kucukten basla sana, tavsiyem
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Oyuncu
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Elimde yonlendirici.com var istersen satayım. Ciddi düşünürsen özelden dönüş yapabilirsin.
Ankanew
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
O artık Bir işsiz
-
-
Ad Soyad
G** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Neeydi.com boşta bir düşün derim
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
A** İ**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Yapılmamışı düşünmek, küçük problemleri görmek, birtakım eksiklikleri fark etmek, ihtiyaca yönelik çalışmak verdiğiniz emeği anlamlı kılar.
Ülkemizde birçok kez arama motoru projesine başlandı ve neredeyse hepsi iflas etti. Şimdilerde Yaani bu işi götürüyor. Umarım ki devam ettirip Google'a rakip olabilir. Turkcell gibi bir teknoloji firmasının desteği olmadan bugünlere gelmesi de pek muhtemel değildi.
Bu iki durumu göz önünde bulundurup girişiminize yön vermenizi tavsiye ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Kimyager
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
atiyazılım hocam onlarda zaten Google altyapısı kullanıyor . verileri Google çekiyor . Hiç bir anlamı yok yani . Gerçekten piyasada tutabilecek bir arama motoru yapmak için çin hindistanda uygulandığı gibi devlet desteği gerekiyor tek başına yapılacak iş değil
Php Scriptler https://www.phpscripttr.com