lostyazilim

Adsense Gelen Mail | Yeni Başvuru Yaptım

7 Mesajlar 1.087 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

conference conference Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 10.01.2019
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek İt
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad T** S**
  • Mesajlar 290
  • Beğeniler 33 / 138
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar;
Adsense başvuru yapalı 1 hafta oldu ve aşagıdaki gibi bir mail aldım.
Kodları zaten siteme eklemiştin
Süreç nedir nasıl işliyor bilgisi olan var mı ?

Oturum açHesabınızı etkinleştirinHesabınızı etkinleştirinAdSense'e kaydolmanızın üzerinden 7 gün geçti. Hesabınızı etkinleştirmek ve sitenizde reklam yayınlamaya başlamak için birkaç hızlı adımı tamamlamanız gerekiyor.Sitenizi bağlayınÖncelikle sitenizin HTML'ine erişip kod eklemeniz gerekiyor.•Sağlanan kodukopyalayın•Sitenizin HTML'ineyapıştırın•Ardından, AdSense ana sayfanıza gitmek için bunu yaptığınıza daironay verinBu kodu kopyalayın ve sitenizin ile etiketleri arasına yapıştırın:

<script></script><script>(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({google_ad_client: "pub-3451818588933463",enable_page_level_ads: true});</script>

Bunu nasıl yapacağınızdan emin değil misiniz?Kodunuzu nasıl yerleştireceğinizi hemen öğreninveya bu e-postayı geliştiricinize yönlendirin.WordPresskullanıcısı mısınız?AdSense kodu ekleme konusunda yardım alın.Etkinleştirme işlemini
tamamlaAdSense ana sayfanızda geçerli birödeme adresigirdiğinizden vetelefon numaranızıdoğruladığınızdan emin olun.

Hesabınızı etkinleştirin

Bu adımları tamamladıktan sonra sitenizin uzmanlar tarafından incelenmesini bekleyin. Bu işlem bir gün içinde tamamlanabilir veya daha uzun sürebilir. Reklam göstermeye başlamak için siteniz yayında olmalı, yeterli miktarda içerik barındırmalı veAdSense politikalarınauygun olmalıdır. Çok yakında, gelen kutunuza bir güncelleme e-postası gelecek.

wmaraci
reklam

hkccrn hkccrn Nope Kullanıcı
  • Üyelik 11.06.2018
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Hakkari
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 1526
  • Beğeniler 1318 / 738
  • Ticaret 35, (%100)
Herhangi birşey yapmanıza gerek yok. Kodlar sitede varsa onay halen alınmadığı için aktif değilmiş gibi bu maili gonderiyor. Bu mail bana da gelmişti. Ben de birşey mi var deyip adsense giriş yaptım. Hiç bir değişiklik yapmadım. Ertesi gün onay geldi

SEODEM SEODEM SEO Destek Merkezi Kullanıcı
  • Üyelik 14.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek SEO Expert
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad Y** B**
  • Mesajlar 271
  • Beğeniler 32 / 44
  • Ticaret 8, (%100)
kardeşim verilen kodu wordpress kullanıyorsan ftp den header.php dosyasının içinde

• Üyelik 10.01.2019
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek İt
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad T** S**
  • Mesajlar 290
  • Beğeniler 33 / 138
  • Ticaret 0, (%0)

hkccrn adlı üyeden alıntı

Herhangi birşey yapmanıza gerek yok. Kodlar sitede varsa onay halen alınmadığı için aktif değilmiş gibi bu maili gonderiyor. Bu mail bana da gelmişti. Ben de birşey mi var deyip adsense giriş yaptım. Hiç bir değişiklik yapmadım. Ertesi gün onay geldi

Teşekkürler hocam
hkccrn

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 10.01.2019
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek İt
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad T** S**
  • Mesajlar 290
  • Beğeniler 33 / 138
  • Ticaret 0, (%0)

ysnbstn adlı üyeden alıntı

kardeşim verilen kodu wordpress kullanıyorsan ftp den header.php dosyasının içinde

Eklemiştim hocam.
Acaba farklı biryerede mi eklemem lazım diye sormak istedim. Ekli halde bu mail gelince acaba yapmadigim birseyler mi var diye merak ettim

berkaypasa58 berkaypasa58 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** T**
  • Mesajlar 194
  • Beğeniler 9 / 48
  • Ticaret 3, (%100)
kodu istersen sil buradan bilmiyorum ama art niyetli birileri olabilir. Wordpres ise google adman eklentisini ekle kodu orada çıkanlara yapıştır oldu bitti.

• Üyelik 10.01.2019
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek İt
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad T** S**
  • Mesajlar 290
  • Beğeniler 33 / 138
  • Ticaret 0, (%0)
berkaypasa58 uyarın için teşekkürler hocam. Art niyetli insanlar vardır biliyorum. Random sayılar girdim bi işlerine yaramaz.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)