Merhaba,

Bu durum temanız, kullandığınız eklentiler ile alakalı olabilir. Böyle devam etmesi halinde muhtemelen host firması sitenizi kapalı konuma getirecektir. Bir öneri olarak Cloudflare kullanabilirsiniz fakat bu da geçici bir çözüm olacaktır.

Bildiğiniz gibi paylaşımlı hostinglerde %25 gibi CPU sınırlamaları oluyor. Dilerseniz sitenizi Vultr'a taşıyalım. Bulut sunucu için tüm işlemleri bizzat sizin yerinize hallederim, CPU gücü ve RAM kaynağı tamamen size özel olur başka siteler sizin sitenizi etkilemez..

Üstelik kuracağımız Nginx web server ile şu anki kullandığınız Apache'ye oranla kat kat daha fazla ziyaretçi alabilir siteniz. Sayfanız çok daha hızlı açılır. Bu sorunu rafa kaldırmış olursunuz. :)
Güvenlik konusunda da şu anki hosting planınızdan daha güvenli olur. Sorunuz olursa yanıtlamaktan memnuniyet duyarım.

Vultr'a referans linkimden üye olmanız halinde oldukça uygun fiyata taşıma işlemi yapmaktayım. Daha önce onlarca arkadaşın sitenizi taşıdık. Performans ile alakalı hep muazzam geri dönüşler aldım. WordPress bazlı hiçbir optimizasyon yapmadığım halde sırf buluta taşıdığımız için siteleri oldukça hızlandı.