-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
U** G**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Faturayı dijital ortamdan isteyebilirsiniz diyecem ama fatura kesmemişlerdir. Fatura kesmedikleri içinde iade hakkınız yok.
Maliyeye olayı bildir, uçursunlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
e ticaret
-
-
Ad Soyad
B** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
faturamız bitmiştir yerine şirket değiliz gereken işlem ne ise yapalım deselerdi sıkıntı olmayacak üc beş kuruşun peşine düşmüş insanlar bunlar. baştan aşağı her şeyleri bot.
ya bugün adım at ya da ömür boyu emekle
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Yarın iade almazlar ise maliyeye bildireceginizi söyleyin ki iade alsalar dahi yine de bildirin. Millet vergisini vererek yapıyor bu işi. Bunlar vergi kaçırma ile kazanıyorlar ama suç işliyorlar. Vergisini veren işletmelerin hakkını gasp ediyorlar. İade almadıkları takdirde WhatsApp konuşmalarını Instagram konuşmalarını da alıp suç duyurusunda bulunun. Size gelen kargo üzerinde ki fiş ile de tüketici hakem heyetine başvurabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Faturanız olsaydı ; söke söke alırdınız paranızı. Fatura olmadığı için hukuksal olarak birşey yapamazsınız. Sadece ihbar edebilirsiniz.
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Tüccar
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
savcılığa suç duyurunda bulunacağım faturasız satış yaptığınız içinde hakkınızda işlem yapması için gelir idaresi başkanlığına dilekçe verdim deyin ne kargo ücreti nede başka formalite kalmaz. ben ettim sen etme çoluğum çocuğum var ağbii moduna girerler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar gerekeni söylemiş. Muhakkak şikayet edeceğinizi belirtip paranızı kurtarın. Ardından da vergi kaçırdıkları için şikayet de edin mutlaka. İşini hakkıyla yapanların emeği için yapın bunu. İhbardan dolayı sizin bir kaybınız olmaz zaten. Sevaba da girersiniz...
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
değişim teklif ettinizmi peki belki onu kabul ederlerdi olay tatliya bağlanmış olurdu
Finans Haber Portalı : https://www.zompir.com/