-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Geliştirici
-
-
Ad Soyad
I** C**
-
-
-
Ticaret
6, (%83)
Merhaba, başlıkta da belirttiğim üzere böyle bir teşhis koydum.
Elimde pin onaylı ve pin onayı olmayan 2 hesap mevcut. 2 hesabı da denedim ve pin onaylı olan hesabın tbmsinin daha yüksek olduğunu gördüm.
Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Founder & CEO of Pikide Limited.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Nasıl denediniz? Gösterimler ve tiklamalar hangi ülkelere ait? Aynı ülkeleri karsilastirdiniz mi? Aynı reklam gösterimi olduğunu nasıl tespit ettiniz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Kimya Muhendisi
-
-
Ad Soyad
R** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam 5 gun once pin onayladim. Tbm onceden de dusuktu simdi de dusuk bi fark yok yani
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Kimya Muhendisi
-
-
Ad Soyad
R** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
3. Pin 2. Haftada geldi hocam
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Geliştirici
-
-
Ad Soyad
I** C**
-
-
-
Ticaret
6, (%83)
hkccrn adlı üyeden alıntı
Nasıl denediniz? Gösterimler ve tiklamalar hangi ülkelere ait? Aynı ülkeleri karsilastirdiniz mi? Aynı reklam gösterimi olduğunu nasıl tespit ettiniz?
Ülkeler aynı hocam fakat dediğiniz gibi aynı reklamların olmamasından kaynaklandığını düşünüyorum. Aynı olmamasını da hesapların pin onaylı olup diğerinin olmamasına bağlıyorum.
Founder & CEO of Pikide Limited.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Ondan değil hocam. Mesela ben garanti bankacılık işlemlerini çok kullanıyorum. Bu yüzden garanti reklamları çıkıyor bende. Siz de turkiyedesiniz siz başka bir kategoride aramalar yapıp uygulama kullaniyorsunuz. Faekli reklam çıkması bu yüzden pine bağlı değil bizim kullanimimiza bağlı. Ve ikimiz de aynı uygulama üzerinden reklam görmüyoruz siz a uygulamasında ben b uygulamasında farklı reklamlar görüyoruz. Yani bunu tespit etmeniz neredeyse imkansiz. Ama teorik olarak haklı da olabilirsiniz. Sadece teoride. Çünkü elimde 3 tane pinli bir tane pinsiz hesap var. Hepsinde farklı uygulamalar ve sitelere sahibim. Bu tespiti benim bile yapmam imkansız ki neredeyse aynı tbmye sahipler.
1 kişi bu mesajı beğendi.