Dizi ve film camiyasında şüphesiz Netflix ilk akla gelenlerdendir ancak kullanmak isterseniz ücretli bir hizmettir. Şuan güncel fiyat olarak Temel Hesap 15,99₺’dir. Pek çok kişi Netflix hesabına sahip olmak istiyor ama ödemeleri gereken parayı bulamıyorlar.
Bugün Netlifx‘ten ücretsiz yararlanmak isteyen arkadaşlar için bu yazıyı paylaşıyoruz. Netflix Premium hesaplarına ücretsiz bir şekilde sahip olmak için bir kaç numara bilmek lazım. Bugün yapacağımız basit bir yöntem ile Ücretsiz Netflix Premium sahibi olacaksınız.
Netflix Cookies Nedir? Nasıl Çalışır?
Netflix Cookies dediğimiz aslında tarayıcılarımızın kaydettiği çerezlerdir. Bir çok kişi tarayıcılardan çerez ismini duymuştur. Netflix çerezleri hakkında bilgi edinmek istiyorsanız önce tarayıcı çerezlerinin ne olduğunu anlamak gerekir. Hızlı bir şekilde açıklamak gerekirse ;
Hangi web sitelerine girersek girelim, web sitesinden elde edilen bilgiler tarayıcının arka planında cookies Türkçe anlamıyla çerezlerde saklanır. Örneğin, Netflix’in web sitesini açıp kullanıcı ve şifremizi girdiğimizde bu veriler çerezlerde saklanır.
Merhaba sevgili Wmaraci forum arkadaşlarım. Yabancı kaynaklardan bilgi edindiğim araştırdığım ve cookiesler sayesinde Netflix hesabına sahip olmayı sizlerle paylaşmak istiyorum. Cookiesler sürekli olarak fixleniyor ve web sitesi üzerinden sürekli güncellemek zorunda kalıyorum. Web sitemde 10 tane cookies paylaştım sürekli güncel tutmaya çalışıyorum. Sizde premium hesaba sahip olmak istiyorsanız 10 tane cookiesden bir kaçını deneyin lütfen çalışmayanlarıda buradan veya web site üzerinden bana bildirin bende güncel tutmaya çalışayım
Web sitemde ki makaleye buradan gidebilirsiniz.