-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar MovieFox teması ile pek bir kullanıcı yorumu falan bulamıyorum. Bilenler bir aktarabilir mi?
wpuzman
WordPress Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Adblock varken reklamı reklamsız farketmiyor. Sadece video başındaki reklam çıkıyor karşımıza. O da çok büyük bir problem değil. Yani demek istediğim reklamsız film sitesi çok ta büyük bir nimet değil. Beklediğiniz ilgiyi göremeyebilirsiniz.
Hevesim var açmak istiyorum diyorsanız zaten, buraya hiç konu açmanıza bile gerek yok. Açın gitsin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Defacer
🚀Wordpress Hizmetleri🚀
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
S** C**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hali hazırda 2 ay olmuş ve aktif bir film sitem var bunu satabilirim istersen hocam hiç bir reklam yok eklenmedi de bende sevmem öyle reklamları
🚀Profesyonel Wordpress Hizmetleri 🚀 Kurulum - Türkçeleştirme A'dan Z'ye 7/24 Hizmet ve Destek! ✅
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** M**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ahaha ben tam olarak bu planla yürüyüp site açmak üzereyim şuan kurulum aşamasında. Insanlar reklamsız bir film sitesini reklamli sitelere tercih ederlerse hit artar. Umarım seninde benimde tıklayanimiz çok olur 😃😃
smsyuvasi.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / K
-
Meslek
SEO Danışmanı
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Zamanında ben de aynı hedefle film sitesi açmıştım. Hali hazırda domain ve lisanslı temam hala duruyor. Ne var ki filmlere gelen telif sorunları, filmleri yüklerken istemsiz çıkan reklamlar vs. bezdirince 200 filmden sonra hevesim kursağımda kalarak projeyi rafa kaldırdım. Her ne kadar reklamsız film sitesi açıp iyi bir şeyler yapmak isteseniz de bir şekilde engeller çıkıyor.
İlk başlarda hobi gibi geliyor. Filmlere özene bezene yazılan açıklamalar, filmden kare kare görüntüler, ekstra film hakkında analizler gibi birçok detayla göz bebeği gibi sakındığım sitemi özlemiyorum desem yalan olur.
Bu tarz bir projeye sahip olmak isteyen bir ben değilmişim demek :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
bir ara bir site vardı torrent üzerinden filmleri vip hızında indirmeyi sağlamıştı ücretsiz olarak devamlı olacak denildi. Ancak belirli süre sonunda site göm! Nedeni de masrafların çıkarılmaması. Sanal alemde bedava hizmet sınırlar içindedir. Karşılık olsun ki o kaliteli hizmet devam etsin.