-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Şikayet sayısı çok olsa bile bu tarz siteler yüksek ziyaretçi oranına sahip olduğu için alınan olmulu sonuçlar kısa vadeli olacaktır. Haber sitelerinin yaptığı içerik tarzında bir içerik yayınlasak anında spam'a düşeriz normalde. Bu sitelerin ise güvencesi marka olmaları, yüksek sayıda ziyaretçi çekmeleri.
Sadece webmasterlar değil, normal ziyaretçiler de durumdan şikayetçi fakat yine de "Milli maç hangi kanalda" diye arattıklarında yine bu haber sitelerine giriyor insanlar, şikayetçi olmalarına rağmen.
Bu yüzden şikayet etmek yerine büyük bir topluluk oluşturarak Google'ı durumdan haberdar etmek zor da olsa tek çözüm görünüyor. O da Google'ın insiyatifinde tamamen. Sonuç itibariyle Türkiye için genel bir algoritma değişikliğine gideceklerini sanmıyorum. Türkiye'nin pazar payı bu denli etkili değil ne yazıkki.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Ön muhasebeci
-
-
Ad Soyad
R** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Teknoloji sitemi kapatmanın bir sebebiydi ayda 60.000 tekil hit geliyordu 4 5 ay boyunca bir haber sitesi aynı haberi paylaşınca önüme geçti ve bütün hiti kaybettim bende bu işi pek sevmediğim için bırakmama sebep oldu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
2015'ten beri aynı muhabbet. Destek veririm ancak çözüm olacağına inanmıyorum. Daha önce denendi onandı çözüm olmadığı : )
Bu arada ; ilk mesajınızda ki yazı boyutunu düzeltin.
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
Escalous
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
(.*?)
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bu Google'ın değil, bizim milletimizin aç gözlülüğünden, habercilik anlayışlarının bozuk olmasından, heryeri sömürmek istemesinden, sadece kendilerinin kazanmak istediğinden kaynaklanıyor.
Bu haber sitelerinden birisi, bu konuda şikayet edenlerden birisine ait olsa bir çoğu onların şuan ki yaptığını yapardı.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Google belki algoritma değiştirmez ama daha önce ücretli link satan haber sitelerine yaptığı gibi belki tekil olarak uyarı verebilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam herkes bıktı ama işte fikriniz tutar mı emin değilim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Geçtiğimiz günlerde sabah.com.tr nin balmumcudaki binasına gittim. Adamların bir oda dolusu seo ekibi var. Seçim günü anlık 525 Bin anlık kullanıcı görmüşler. 525 bin anlık kullanıcı :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Front-End Developer
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Geçen satisfactory diye arama yaptım çıkış tarihini merak ettim. Hürriyet'in Satisfactory full crack başlılı sayfasını gördüm girdim ana sayfaya yönlendirdi....
sefacandemir.com.tr