lostyazilim
tr.link

İçindekiler bölümü shortcode ve çift tablo sorunu

14 Mesajlar 1.369 Okunma
lstbozum
tr.link

aliblog aliblog WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.12.2018
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kırşehir
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 56
  • Beğeniler 16 / 5
  • Ticaret 0, (%0)
Tek bir sorun kaldı. Sidebarda bulunan içindekiler bölümünde su label gibi kodların görünmesi sorunu. Cevaplarınızı bekliyorum.

wmaraci
reklam

enerjiveguc enerjiveguc Wordpress Destek Kullanıcı
  • Üyelik 28.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 52 / E
  • Meslek Street Engineer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 5151
  • Beğeniler 2185 / 2187
  • Ticaret 0, (%0)

aliblog adlı üyeden alıntı

Koskoca sitede yok mu bu sorunu çözebilecek?

Bu soruna cevap verilmediyse eğer, bil ki bu sitedekilerin neredeyse hepsi akıllı insanlar. Cahil olsalar her şeyi bilirlerdi.

Ya sorunu bilen biri henüz gelmedi, ya da konunuzu okuyanlar sorun hakkında bilgi sahibi değil.

Biraz yabancı forumlarda destek aramayı da deneyin. Sorununuzun kodları ile ile arama yaparsanız, çeviri yaparak bir çözüme ulaşabilirsiniz. Lisanslı bir tema kullanıyorsanız, Tema kodlayıcısına durumu düzeltmeleri için ticket açabilirsiniz.

aliblog aliblog WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.12.2018
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kırşehir
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 56
  • Beğeniler 16 / 5
  • Ticaret 0, (%0)
enerjiveguc Dediklerinizi zaten yaptım yapmasam zaten buraya tekrar tekrar yazmam. Sorun güncel olduğu için yazıyordum. Ben araştırmaya devam edeyim en iyisi. Bulursam çözümü buraya da yazarım başkaları da faydalanır. İyi günler

enerjiveguc enerjiveguc Wordpress Destek Kullanıcı
  • Üyelik 28.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 52 / E
  • Meslek Street Engineer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 5151
  • Beğeniler 2185 / 2187
  • Ticaret 0, (%0)

aliblog adlı üyeden alıntı

Tek bir sorun kaldı. Sidebarda bulunan içindekiler bölümünde su label gibi kodların görünmesi sorunu. Cevaplarınızı bekliyorum.

Şu kalan sorununuzu hangi temada, hangi sitede yaşıyorsunuz. Bu sorunu görsel yada eğer bir kod dizilim hatası alıyorsanız onunla birlikte yorum atsanız keşke, ortada gerçekten bir sorun olduğu görülse...

Ortada söyleminizden ibaret oluşan bir sorun var. Bunu destekleyin ki insanlar hatalı kodları yada sorun görselini görüp fikir beyan edebilsin, yol gösterebilsin...

Bana soracak olursanız ben şuan hiç bir sorun görmüyorum... Çünkü ortada ne bir site var ne bir hata kodu var ne bir Slider var...

Yardım istiyorsanız sorunu insanlara göstermekten çekinmeyin...

İyi forumlar...

wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al