-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Web Designer
-
-
Ad Soyad
U** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sanırım haklısınız :/ Ama temayı dolarla satın alıyoruz o yüzden fiyat arttı gbi şeyler söylediler.
CoaX
AmeleMaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
CoaXSEO
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
hayırlı olsun fena değil.
Şunu söylemeliyim,
Bazı ücretsiz temalar öyle iyidirler ki, ama biz onları warez olarak görüğümüz, düşündüğümüz için,
gider ücretli göze hoş gelen temalara ücret öderiz.
ücretli olarak aldığım temanın yerine ribbon temasını aktif ettim ve daha fazla yararlandığımı söyleyebilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Webnesil master
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Hocam güzel temadır uzun yıllar bende kullandım hatta bimber mi boombox temamı diğer sitemde kararsız kaldım ama bimber temasından çok şikayetler var o yüzden bende bu temayı diğer sitemde kullanıcam.. Hayırlı olsun site güzel temada güzel tek sorun hız konusu bu temada onuda aşarsanız iyi bir yere gelebilirsiniz.. Not: nacizane fikrimdir çok fazla yeni açılmış sitede etiket kullanmayın hatta hiç kullanmayın hocam
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Lisans / Hukuk
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam bu temayı ben de kullandım geçen senelerde. Tüm warez versiyonlarında olan bir sıkıntıyı paylaşayım seninle. Bir bak istersen warez mi anlarsın.
Test ekleme kısmına geldiğinizde (zombify üzerinden) ilk 5 sorudan sonra görselleri siliyor tema otomatik olarak. Yani 10 soruluk bir test oluşturuyorsanız 5. Sorudan sonraki sorulara görsel koyduğunuzda “kaydet” dedikten sonra son 5 görseli siliyor. Buna bir bakın bence
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Amele V.2
-
-
Ad Soyad
Ş** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
satın aldığınız yer neresiydi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Sağlık
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Boombox teması bazı hatalar vardı duzeltılmıs olabılır. Bimber daha etkili ve biraz daha esnektir. Boombox Bimber'a göre biraz daha ağırdır. Gerçi WP siteler genel bakımdan ağır işler o ayrı.. WP için sağlam bir host firması ile yavaşlığını giderebilirsiniz. Temanın kendisi 60 dolar falan eğer host ve domain dahilse fiyat makul.
1000 dolar değerindeki Envato hesabı satılıktır..