Uzun vadede android web browser yaptırmak istiyorum. Küçük boyutlu hızlı çalışan bir browser amaçlıyorum. Bu yazılımı yapabilecek programcıların görüş ve tavsiyelerine ihtiyacım var.
Daha önce browser yapmış veya yapabileceğine güvenen tanıdıklarınız varsa tavsiye edebilirsiniz. Maalesef ki forumlarda tanıdığım birçok kişi iş yapmak yerine aldatarak gelir elde etmeye çalışıyor. Birçokları da işini çok iyi yaparken oldukça uygun fiyata harika işler çıkarabiliyor.
Statik web ayfaları çok fazla boyutlara sahipler. 3-4 mb boyutlu web sayfaları bile var. özellikle de cepten bağlanırken interneti sömürüyor. üstelik hız da düşüyor.
Bu sorunları gidermek için özel bir yöntem düşünüyorum. Diyelim ki Kullanıcı bir linke tıkladı. Önce talep uygulamanın kendi sunucusuna gidiyor. Sunucu, istenen adresteki sayfayı çekiyor. Sayfayı zip ile sıkıştırıyor. Sıkıştırılmş dosyayı kullanıcının uygulamasına gönderiyor. Kullanıcı uygulaması zip dosyasını arka planda açıyor, kullanıcı sadece html sayfasını görüyor.