entelesan adlı üyeden alıntı

Şöyle birşey mi örneğin 5 part bir uygulama indirecek kişi her partı farklı bir url kısaltma sistemi üzerinden geçerek 5 sistemide ziyaret mi etmiş olacak?

Aynen öyle.
Türkiye'den 1 kullanıcın geldi diyelim. Pnd.tl'ye yönlendi. Tekrar alternatif bir dosyada pnd.tl açılmayacak alternatif link kısaltma sitesine yönlenecek. Çünkü link kısaltma siteleri 1 ziyarete para veriyor. Aynı kullanıcıyı aynı link kısaltma yönlendirmenin mantığı yok çünkü. Yanlış anlaşılmada olmasın şu şekilde köprülü bağlantıda olmayacak.

Örnek: Pnd.tl girdi. adf.ly'a yönlemicek ardından. Pnd.tl geçince indireceği linke yönlenecek.

Bu yöntemlerle ben misal Amerika'dan gelen kullanıcımı adf.ly sitesine yönlendiriyorum. Tekrar aynı kullanıcı başka dosya indirmek istediğinde adf.ly yerine bc.vc açılıyor. Öyle öyle gidiyor. Yüksek kazanç'dan küçüğe doğru. En yüksek hangisinin cpmsi yüksekse onu başa alıyor.

Ve sevgili arkadaşlar yorumlarınız benim için çok önemli. Önerilerinizi ve fikirlerinizi söyleyin ki sistemi daha iyi geliştirmek adına daha çok ziyaretçilerimizden kazanmak adına güzel işler çıkaralım birlikte. Bu sistemi kullanmak tamamen ücretsiz olacak. Ve indirme sayfasında hiçbir reklam olmayacak. Sadece sizin apileriniz olacak ekstra sisteme kazanç sağlamak adına reklam eklemeyeceğiminde sözünü vermiş olayım.

Captcha çözmeye solvemedia para kazandırıyor ekleyelim mi bunu sisteme ? Tabii ki kullanıcı istediği zaman kapatabilecek bu özelliği.