-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Bence gayet güzel bir sistem hocam. Zaten belli başlı link kısaltmalar var. Yazmissiniz. Ek olarak linkshrink.net / shorte.st siteleri var güvenilir. Kendim su an link kısaltma kullanmıyorum ama eskiden kullaniyordum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
satış
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sistem oldukça güzele benziyor, günlük bu alanda 30k tekil hite sahibim ve hali hazırda uzun zamandır kullanıyorum kısaltma sitelerini. Sistem hazır olunca bilgi verirseniz denemek isterim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yerimi aldım başarıların devamını diliyor bekliyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
H** M**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
Güzel görünüyor. Başarılar dilerim
KAYBETMEYİ, AHLAKSIZ BİR KAZACA TERCİH ET!
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci - Mobil Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Kırık Link Kontrolü: (Eklendi)
Dosyanız google drive, amazon, onedrive, yadisk, dropbox ve sendspace tarafından silindiğinde size bildirim gelecektir. Kontrol Kayıtlarından bunları rahatlıkla görebilirsiniz.
IP Kontrolü: (Eklendi)
Dosya linki sadece 1 ip'ye tanımlı olacaktır. Diyelim dosyanın linkine kullanıcı bir şekilde ulaştı ve bunu dışarıya sızdırdı. Başka ip'den giren kullanıcı bu linki açamayacaktır. Dosya linkleri kendi kurduğumuz algoritma ile şifrelenmektedir. Link kısaltmaları dahil bu açık linkleri görememektedir.
Randomlu Link Kısaltmalar (Eklendi)
Türkiye'den 1 ziyaretçi GTA 5 adlı oyunu indirmek için pnd.tl'ye yönlendirildi diyelim. Tekrar GTA 5 adlı oyunu indirmek istediğinde pnd.tl yerine tr.link reklamı ile karşılaşacaktır. Tüm link kısaltma apileriniz bittikten sonra reklamlar deaktif olacaktır. 24 saat'in sonunda tekrar aktif hale gelecektir.
Gelecek Özellikler:
*Onedrive, Amazon, Yadisk, Dropbox, Sendspace gibi cloud servislerininde direkt linkini alıp sisteme entegre edeceğiz. Ziyaretçileriniz bu sitelere girip indirmek yerine direkt olarak dosyayı indirebilecek.
*Solvemedia ile captha çözerek ziyaretçileriniz üzerinden gelir elde etme imkanı. Bu özelliği ayarlardan pasif veya aktif hale getirebilirsiniz. Kullanmak veya kullanmamak size kalmış
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
I** S**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Hocam licasıda dahil edermisiniz alt ödeme 10 tl 1000 tıklama 26 tl :)