Admatic te reddetti, sanırım blog kurup özgün içerikle doldurup, blog olarak adsenseye başvuru yapacağım. adsense kabul edince oyuna dönüştüreceğim. bu şekilde bir sorun olur mu?

Arkadaşım gelirleri kanıtlarıyla paylaşıp açıklayacağım. eğer zaten kazancın yarısını paylaşıp yarısını kendime saklarsamda adımız çıkar üye kalmaz. sistem aktif olup devreye girince görmek isterim sizleri. yani bi scam sitesi olmayacağım hiçbirzaman. Adli bir karar olmadıkça devam edeceğim. sonuçta kimseden para almadan para ağıtacağıma göre dolandırmış olmuyorum sanırım.

Hadi bilgi yarışmasını bilmeyen yoktur mesela. orasıda günlük sponsor buluyor. onun reklamını yapıyor. onun karşılığında para dağıtıyor. **************mı şimdi hadi bilgi yarışması? arkasında turkcell gibi büyük bir şirket olsada, dağıtacağı parayı hayır olsun diye cebinden dağıtmıyor. reklamdan sponsordan topluyor. bizde aynı şeyi yapmak için uğraşıyoz.

Web sitesine ilerde para ödüllü tavla, okey, batak, satranç turnuvaları koymak istiyorum. bir sponsor anlaşması sağlayıp. turnuvayı o sponsorun ismiyle yapmayı ve sponsordan gelen parayı ödül olarak dağıtmayı düşünüyorum.

Yani tüm düşüncelerimiz yasal ve gerçek. o konuda aklınıza bir şüphe gelmesin.

Sizde haklısınız ama, Devir öyle bir devirki sürekli biryerlerden **************, bir saadet zinciri, bir sahte firma ürünleri çıkıyor.

Zaman göstersin bizi size diyebilirim şuanlık :)

Şuan güncel durum: Adsense 10 red, Admatik 1 Red, ClickAdu 1 Red,

yllix, cpmfun, deloplen spam reklam çok.


Lütfen tecrübeli bilgi sahibi arkadaşların şu an yardımına ihtiyacım var..
şuan çıkmaza girmiş gibiyim.