-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Mekatronik
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle merhaba film sitesi üzerine çalışıyorum google sitemin açıklamasını sürekli son eklediğim filmin açıklaması olarak gösteriyor bir türlü çıkamadım işin içinden meta etiketi olarak temama da ekledim.Eklenti ile head bölümünede eklesemde olmadı ve son 1 hafta içerisinde organic searchdan gelen kişiler 18 22 26 34 11 bu şekilde ortalama 3 haftalık site bu kadar az olmaı normal mi birde indexlemeye bakıyorum 200 küsür indexleme var ama hepsi başka sitemdeki gibi değiller ilk yazdıklarımı düzenledim tekrar indexledim ama düzelmiyo bir türlü yardımcı olabilicek arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Ön muhasebeci
-
-
Ad Soyad
R** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kullandığınız seo eklentisine site açıklamasını yazın ve çözülmez ise temanızdan şüphelenmenizi öneririm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
K** G**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
aynı sorun bende de var seo olarak yoastı kullanıyorum .
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Ön muhasebeci
-
-
Ad Soyad
R** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Wordpresstekilerini All in one seo pack e yazın, All in one seo pack'in google doğrulmasını yapın sonrada google'a link ekle deyip sitenizi oraya bir kaç defa ekleyin ve botun gelmesini bekleyin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Mekatronik
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
maalesef yazılı ve google dogrulaması yapın dediğiniz şey nedir pek anlamadım ama sitemi eklemekten hal oldum