Escalous Farkındaysan genelleme yaparak konuştum. "Godaddy'e güvenilmez diyen bu işleri bıraksın" şeklinde... Bu cümle tek bir şahsa yönelik söylenmiş bir şey değil! Amacımız yol göstermek, yoksa kimseye öfke duyacak değilim ama senin kaşıntın olmuş belli ki :)
Tek başıma alıyorum ama dilersen birlikte de alabiliriz (domain-hosting!). Alım gücüm iyi diyorsan, benim için no problem :) Bu arada istersen *** linkimi de atayım orayı da incele. Profilime "işsiz" yazacağıma "makale yazarı" yazmak çok daha gurur verici. Hayırlı işler sana :D
Tek başıma alıyorum ama dilersen birlikte de alabiliriz (domain-hosting!). Alım gücüm iyi diyorsan, benim için no problem :) Bu arada istersen *** linkimi de atayım orayı da incele. Profilime "işsiz" yazacağıma "makale yazarı" yazmak çok daha gurur verici. Hayırlı işler sana :D
İşin açıkçası, "Godaddy'e güvenilmez diyen bu işleri bıraksın" bu cümleniz zaten herşeyden bihaber olduğunuzu, at gözlüğüyle yürüdüğünüzü apaçık ortaya koyuyor. Aldığınız sıradan domainler biryana, marka isim bir domain olduğu zaman godaddy bunu elden almaya çalışıyor.
Üslubunada dikkat et.
"Alım gücüm iyi diyorsan, benim için no problem :) " Bu kadar ucuz olma dostum.
Kendi küçük dünyanda kendine dev aynasından bakmaya devam et dostum.
En iyisi sensin, muhteşemsin. Domain ve hosting alıp makale yazmaya devam et.