webisyo
Merhaba, ben Ali :)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilgisayar
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Arkadaşlar herkese merhabalar. Aklıma takılan bir konuda size danışmak istiyorum. Şimdi benim bir girişim projem var ve bunu özel tema satın alarak Wordpress ile oldukça güzel şekilde yaptım. Ve tam olarak benim istediğim gibi çalışıyor ve her şey yolunda gidiyor. Ancak bazı kişiler siteyi nasıl yaptın gibi gayet normal bir soru soruyorlar. Wordpress ile yaptım deyince aslında geneli bir şey demiyor ama arada 1-2 kişi hani bilirsiniz küçümser bir tavırla "hımm Wordpress le mi yaptın.." şeklinde yorum yapıyor.
İşte sizlere danışmak istediğim yer tam burası. Eğer ben tam istediğim şekilde projemi Wordpress ile yaptıysam bunda sorun nedir ? Yani neden istediğim gibi olduğu halde Wordpress kullanmayıp, gidip binlerce lira verip özel yazılım yaptırmalıyım ? Bu konuda düşünceleriniz benim için çok değerli. Teşekkür ederim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Adameksik.com | Halı Saha Oyuncu Bulma Sitesi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yok
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Gayet de yapılabilir ancak güvenlik önlemlerini almanızı öneririm. Projeyi hayata geçirmeden önce birileri kurcalasın siteyi bakalım açık vs var mı. Çünkü eklenti kaynaklı açıklar buglar olabiliyor. Onun dışında bence küçümsenecek birşey yok. Herşey otomatik işleyen bir sistemde istediğiniz herşeyi de alabiliyorsanız Wordpressten başka birşey seçmek aptallık olur bana kalırsa. O parayı da reklama vs ayırabilirsiniz.
Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
wordpress fan boyları konuya doluşmadan, yazacağımı yazayım.
İstediğini yap, 1-2 kişi bir şey dedi diye kafandakini sorguluyorsan daha çok işin var bitmez bu iş
El oğlu konuşur alış buna
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Street Engineer
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Wordpress ücretsiz tabanlı bir yazılım desteği sağladığı için "bedava" gibi bir düşünce söz konusu olmaktadır. Ancak küçümseyerek burun kıvıran kişiler belki de sizin temayı satın aldığınızı bilmediği için bu tavrı sergilemiş olabilir. Görüşlerini almadan bu konuda fikir yürütmek pek sağlıklı veri ortaya koymaz.
Wordpress olmasının çok fazla avantajı bulunmaktadır. Dünyada milyonlarca sitenin tabanı Wordpress kullanılarak kodlanmıştır (yanılıyor olabilirim ama sanırım 25 milyon websitesi wordpress tabanı kullanıyor). Veri akışları, kullanılabilirliği, Bulunabilirliği, desteği en büyük etkenlerdir. Eklenti entegrasyonları çıkarımları basit düzeyde profesyonelce kodlanmıştır. Benim onlarca html sitem mevcut. Küçük bir değişikliğe gidecek olsam 180 sayfada bu değişiklik için tek tek uğraşmam gerekiyor. Wordpress te bunu menülerde bir ekleme ve kaydırma ile binlerce sayfada aktif olmasını yada pasif olmasını sağlayabilirsiniz.
Php tabanlı sitelerin seo çalışmaları, mobil uyumlulukları hakkında çok daha kolay ve hızlı yapılandırmalar mevcuttur. Bu hız sizi büyük bir hengameden kurtarmaktadır.
Tek sorunu var diyebilirim. Eklenti ve sürüm güncellemelerinde ortaya çıkan küçük uyumsuzluklar. Malum sinek küçükte olsa, çorbayı onunla paylaşmayı kimse istemez.
eka7a
openix.io
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
webisyo Başkasının dediklerini bu kadar çok takarsan işin içinden çıkamazsın. Kendi aklındakini hayata geçirdiğin sürece neyle yaptığının bir önemi yok.
Ağzı olan konuşur, gül geç.
Openix.io | $9.90 PositiveSSL | $12.90 RapidSSL
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
İsterseniz blogger ile yapın. Kime ne? istediğiniz verimi ve sonucu alabiliyorsanız gerisini pek umursamayın derim. Yedeklemelerinizi alın işinize bakın hocam, başarılar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Küçümser tavır ile yorum yapanlar var ise bilin ki projeniz iyi.
Bu yüzden arkadaşların da dediği gibi asla takılmayın böyle yorumlara.
Başarılar dilerim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ş**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam facebook'un altyapısını sorun o kişilere, yeterli bir cevap olur onlar için :P
Ne Mutlu Türk'üm Diyene !!!
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Part-time Blogger
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam sorun senin düzenli, düzgün, sorunsuz ve istediğin gibi çalışabildiğin bir projeyi wordpress tabanlı yürütmen değil ki. Onların henüz düzgün bir proje dahi bulamamış olması :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Ön muhasebeci
-
-
Ad Soyad
R** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Özel bazı konularda daha iyi olabiliyor istediğin işlevi karşılamak için ama bunun içinde aşırı derecede kodlama bilmen hatta belki bir ekibin olmalı onlar zor olduğ için wordpress sağlıklı ve herkes site yapamaz rastgele sıfırdan kodlasalar bile bir yere gelmeleri çok zor çünkü çok fazla işlev, fonksiyon olmalı eğer olmazsa sadece bir yere kadardır herkesin işini görmez önemli olan projen nedir nasıl en iyi çalışır şimdi soruyorum size instagrama herkes girip bir site vs açabiliyor mu hayır sadece sayfa açabiliyorlar ama satma olayları vs çok farklı yani instagram gibi yada scorp, vine gibi bir proje yapacaksan wordpress yapmamalısın ama normal bir internet sayfası ise kesinlikle worpdress işinizi görecektir yani burada bir webtekno yönetmiyorsa ki yönetsende webtekno wordpressli olabilirdi sıkıntı olmazdı bence çok farklı bir yerelere gitmeye gerek yok önemli olan projenin işini görüyor mu? Görmüyorsa wordpress ile görür mü?