-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Herkese iyi akşamlar. Şimdi elimde aynı konu hakkında 2 makale var. Aynı şeyleri anlatıyorlar fakat aralarında kopya ilişkisi yok ikisi de özgün. Ben bunları nasıl paylaşmalıyım? İkisini de paylaşırsam rekabet gücüm azalmış olur mu? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yok
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Kendi deneyimlerimden yola çıkarak şunları söyleyeceğim. Aynı ilk 3 kelimeyle başlayan başlıklara sahip 2 adet makalem vardı ve ikincisini yayınladıktan sonra ilk yazı Google'da iyi yerlerdeyken geriledi. Bu sadece kendi deneyimim tabiiki. Alanında uzman arkadaşlar yardımcı olacaktır
CoaX
AmeleMaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
CoaXSEO
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
hayırlı akşamlar.
Geçen gün 3bin kelimeden fazla bir makale oluşturdum.
Senin gibi düşündüm.Bu makaleden neden bir kaç konu çıkarmıyorum dedim.
Konunun içeriği aynı başlığı içeriyor, ama ben bunu 3 konu açarak paylaşırsam, o başlıktaki kelimenin aranma olasılığını arttırmış olabilirim düşüncesine girdim.
Konu başlığı: Seo paketleri ise, ikinci konu Seo Paketleri 2, üçüncü konu da Seo Paketleri 3
şeklinde yaparsam doğru olur mu.
Galiba sorduğun soruyu daha geniş kapsamlı sormuş oldum :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Front end Developer
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Merhaba,
İki yazıda aynı konudan farklı kelimelerle anlatıyorsa google gözünde ikisi farklı konular olarak belirlenecektir buna göre değerlendirilecektir. Ancak, kullanıcı bir makaleyi diğerine göre daha iyi bulur, o yazıda daha fazla oturum açık kalırsa ve yorumda bulunursa diğer ikinci makale google gözünden alt sıralara itilir, kullanıcıların çoğunlukta olduğu sayfa bir üst sıralamaya alınır.
Google, kullanıcılardan gelen tepkilere göre içeriklerinizi sıralıyor ve bir yazınızda oturum süresi, sayfada kalma süresi ve etkileşim oranı yüksek olursa google gözünde o yazı kullanıcının ihtiyacını karşılayan sayfa olarak değerlendirileceği için google diğer kurallara da bakarak sıralama yapıyor.
Benim sitemde aynı konunu, benzer başlık fakat farklı konulardan bahseden iki yazım var bunlardan ilki 25 yorum aldı diğeri 0 yorum aldı ve sürekli kalıcı bir kullanıcı hiti getiriyor o yazım diğer yazımdan daha üst bir sıralamaya sahip.
1 kişi bu mesajı beğendi.
MyBB Türkçe Destek Forumu | mybb.pro