-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Çok teşekkür ederim yorumun için, aklımdaki plan öncelikle bir blog oluşturup köpek mamaları hakkında bilgiler vererek Google'de yer sağlamak, daha sonra onun yanında soru-cevap alanı oluşturmak. Eğer günlük 1K üzeri ziyaretçinin üzerine çıkarsam mutlaka e-ticaret'e girerim :)
Çok teşekkür ederim sağ olun.
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuzdan dolayı :)
kişisel bloğ • tevfik.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
BerkinAKTAŞ ben hayvanlar net'i de onlar için kullanıyorum :) Kazancım hiç olmadı ama hâlen onlar için yatırımlar yapıyorum. Cebime bu işlerden 5 kuruş girmedi, inanırsınız inanmazsınız ama cidden elimden geldiği kadar yardımcı oluyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Mikado
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
aranma hacmi yüksek domain, hayırlı olsun :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Mikado çok teşekkür ederim evet bayağı hoşuma gitti bu alan adı :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Dil Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Benim bir hayvan sever ve besler olarak en büyük derdim gidip mama almak. Yani dert olarak görüceksek ve proje için bir beyin fırtınası yapıcak olursak. İnternet üzerinden yemek sepeti gibi bir mama sitesi olsa ben komisyonlu şekilde sipariş verirdim. Bazı zamanlar öyle anlarda bitiyor ki havası yağmuru derken sıkıntı oluyor. Böyle bir proje düşünülebilir. Geliştirilebilir.
Öyle böyle. Şöyle şöyle.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
Ü** K**
-
-
-
Ticaret
63, (%100)
Öncelikle hayırlı olsun hocam .com bende hocam 2 tane aktif site olduğundan .com kurmaya zaman olmadı kurumama.com ve petzzshop.com
Sektör E-ticaret olarak çok emek istiyor. İnşALLAH iyi şekilde değerlendirebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
KaRaKoSe53 adlı üyeden alıntı
Öncelikle hayırlı olsun hocam .com bende hocam 2 tane aktif site olduğundan .com kurmaya zaman olmadı kurumama.com ve petzzshop.com
Sektör E-ticaret olarak çok emek istiyor. İnşALLAH iyi şekilde değerlendirebilirsiniz.
Maşallah hocam, Allah daha çok versin :) cidden çok mutlu oldum, ben açıkçası satma taraftarıyım elimde çok domain barındırmam. Bilinen tüm uzantıları dolu olduğundan aldım, aranma hacmi de yüksek.
Hayvanlar net sitemi büyütmeye odaklandım, burasını geliştireceğim bakalım inşallah başarılı olurum.
CezaLet adlı üyeden alıntı
Benim bir hayvan sever ve besler olarak en büyük derdim gidip mama almak. Yani dert olarak görüceksek ve proje için bir beyin fırtınası yapıcak olursak. İnternet üzerinden yemek sepeti gibi bir mama sitesi olsa ben komisyonlu şekilde sipariş verirdim. Bazı zamanlar öyle anlarda bitiyor ki havası yağmuru derken sıkıntı oluyor. Böyle bir proje düşünülebilir. Geliştirilebilir.
Soru cevap şeklinde de olabilir bu site, benim aklıma o da geldi. Mama alacaksanız kurumama’yı tercih edin :)
baltazar
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
güzel domain hocam çok güzel projeler çıkaracağınıza inanıyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
baltazar çok teşekkür ederim çok sağ ol var ol. Satışa çıkarttım ama ekonomik durumlardan dolayı :)