Öncelikle hayırlı olsun hocam .com bende hocam 2 tane aktif site olduğundan .com kurmaya zaman olmadı kurumama.com ve petzzshop.com
Sektör E-ticaret olarak çok emek istiyor. İnşALLAH iyi şekilde değerlendirebilirsiniz.
Sektör E-ticaret olarak çok emek istiyor. İnşALLAH iyi şekilde değerlendirebilirsiniz.
Maşallah hocam, Allah daha çok versin :) cidden çok mutlu oldum, ben açıkçası satma taraftarıyım elimde çok domain barındırmam. Bilinen tüm uzantıları dolu olduğundan aldım, aranma hacmi de yüksek.
Hayvanlar net sitemi büyütmeye odaklandım, burasını geliştireceğim bakalım inşallah başarılı olurum.
Benim bir hayvan sever ve besler olarak en büyük derdim gidip mama almak. Yani dert olarak görüceksek ve proje için bir beyin fırtınası yapıcak olursak. İnternet üzerinden yemek sepeti gibi bir mama sitesi olsa ben komisyonlu şekilde sipariş verirdim. Bazı zamanlar öyle anlarda bitiyor ki havası yağmuru derken sıkıntı oluyor. Böyle bir proje düşünülebilir. Geliştirilebilir.
Soru cevap şeklinde de olabilir bu site, benim aklıma o da geldi. Mama alacaksanız kurumama’yı tercih edin :)