netbozum
wmaraci reklam

Yahoo e-postası olanlara kötü haber

33 Mesajlar 7.733 Okunma
Toplam 33 mesaj ve 7.733 görüntüleme
acebozum
wmaraci reklam

spyhepyek spyhepyek Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 30.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 2025 / E
  • Meslek Webmaster/Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 326
  • Beğeniler 55 / 85
  • Ticaret 1, (%100)
Yahoo öleli yıllar oldu. Artık halen Yahoo Mail kullanan var mı ki? :}

wmaraci
reklam

Clivrape Clivrape Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 26.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Güvenlik, Yazılım Uzmanı
  • Mesajlar 36
  • Beğeniler 10 / 6
  • Ticaret 0, (%0)

spyhepyek adlı üyeden alıntı

Yahoo öleli yıllar oldu. Artık halen Yahoo Mail kullanan var mı ki? :}

Yahoo hiç bir zaman ölmez. Yahoo düşüşe geçer. Ama ne zaman ne olacağını bilemezsiniz. Bakın google güncel bir platform ve yeni teknolojiye açık. Ama yahoo yönetimden tutun bir çok problem yaşadığı için kendini geliştirememiş, sistemine önem verememiştir. Artık tam olarak ceo görevine geçmiş bulunmakta ve gerekli gelişmeler kısa süre içerisinde gelecektir. Yahoo BİR DEVDİR! Ve asla devler hakkında böyle konuşamazsınız.

Eğer bir projeyi önemsemezseniz o proje ölür. Ama önemserseniz daha da gelişir daha da önemli olur. Yahoo TÜRKİYE üzerinde daha da gelişmesi için destek vermelisiniz.

• Üyelik 30.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 2025 / E
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 326
  • Beğeniler 55 / 85
  • Ticaret 1, (%100)

Clivrape adlı üyeden alıntı

Yahoo hiç bir zaman ölmez. Yahoo düşüşe geçer. Ama ne zaman ne olacağını bilemezsiniz. Bakın google güncel bir platform ve yeni teknolojiye açık. Ama yahoo yönetimden tutun bir çok problem yaşadığı için kendini geliştirememiş, sistemine önem verememiştir. Artık tam olarak ceo görevine geçmiş bulunmakta ve gerekli gelişmeler kısa süre içerisinde gelecektir. Yahoo BİR DEVDİR! Ve asla devler hakkında böyle konuşamazsınız.

Eğer bir projeyi önemsemezseniz o proje ölür. Ama önemserseniz daha da gelişir daha da önemli olur. Yahoo TÜRKİYE üzerinde daha da gelişmesi için destek vermelisiniz.

Kızma şampiyon, biz de düşüncemizi yazdık?

• Üyelik 26.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Mesajlar 36
  • Beğeniler 10 / 6
  • Ticaret 0, (%0)

Kızma şampiyon, biz de düşüncemizi yazdık?

Kızmadım ki dostum :)
Sen arama motoru yap ben senide aynı şekilde desteklerim ;)

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 30.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 2025 / E
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 326
  • Beğeniler 55 / 85
  • Ticaret 1, (%100)

Kızmadım ki dostum :)
Sen arama motoru yap ben senide aynı şekilde desteklerim ;)

Parası olmayanı babası bile desteklemez. Kusura bakma ama bu arama motorları konusunda bir çok tartışma içinde bulundum. Sen yatırım yapmazsan olmuyor bu iş. Yandex'e bak mesela Rusya pazarının Google'ı. Şimdi Türkiye ve diğer ülkelere de açıldı. Yahoo ne yaptı peki? Skandallarla dolu bir şirket oldu. Motor oldu bu doğru... Ama arama motoru olamadı.

• Üyelik 26.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Mesajlar 36
  • Beğeniler 10 / 6
  • Ticaret 0, (%0)

Parası olmayanı babası bile desteklemez. Kusura bakma ama bu arama motorları konusunda bir çok tartışma içinde bulundum. Sen yatırım yapmazsan olmuyor bu iş. Yandex'e bak mesela Rusya pazarının Google'ı. Şimdi Türkiye ve diğer ülkelere de açıldı. Yahoo ne yaptı peki? Skandallarla dolu bir şirket oldu. Motor oldu bu doğru... Ama arama motoru olamadı.

İşte bu yüzden kaybediyorsunuz biraz başkalarını eleştreceğinize kendinizi eleştrin. Ona bakarsan kimse windows kullanmamalı. Linux her yerde ve ücretsiz ofis programları da var, photoshop gibi programlarıda oldukça profesyonel ve ücretsiz hemde windows gibi tek bir yerde değil televizyonda, telefonda bir çok makinede AMA bak windows kullanılıyor. Umarım bundan bir anlam çıkartabilmişsindir. Gerçekten bu tür düşünceleri savunuyor ve iletmek istiyorsanız YAHOO UK ekibine gönderin.

Her şeyi geçtim, bu kadar önemsiyorsunuz ! ARA COM TR adresine kimse neden destek vermiyor Türkiye'nin en iyi arama motoru ama destek verilmediği için o kadar bilindik değil. Buyurun destek verin o zaman Türkiye projelerine destek vermezseniz daha çok ekonomi çöker, insanlar batar.

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 30.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 2025 / E
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 326
  • Beğeniler 55 / 85
  • Ticaret 1, (%100)

İşte bu yüzden kaybediyorsunuz biraz başkalarını eleştreceğinize kendinizi eleştrin. Ona bakarsan kimse windows kullanmamalı. Linux her yerde ve ücretsiz ofis programları da var, photoshop gibi programlarıda oldukça profesyonel ve ücretsiz hemde windows gibi tek bir yerde değil televizyonda, telefonda bir çok makinede AMA bak windows kullanılıyor. Umarım bundan bir anlam çıkartabilmişsindir. Gerçekten bu tür düşünceleri savunuyor ve iletmek istiyorsanız YAHOO UK ekibine gönderin.

Her şeyi geçtim, bu kadar önemsiyorsunuz ! ARA COM TR adresine kimse neden destek vermiyor Türkiye'nin en iyi arama motoru ama destek verilmediği için o kadar bilindik değil. Buyurun destek verin o zaman Türkiye projelerine destek vermezseniz daha çok ekonomi çöker, insanlar batar.

Microsoft gibi korkunç zenginlikten bahsederek Linux'la kıyaslıyorsun. Deli olmak lazım bu anketi yapabilmek için. Bir diğer konu; YAHOO'ya iletecek bir şeyim olmadı, olacağını da sanmıyorum.

Ara.com.tr'ye destek vermemem gayet normal ve garipsenecek bir durum değil. Diğer insanlar için de öyle. Saçma sapan reklamlar yüzünden uyarılar veriyor.

Bizim Türk'ler anca Sanal Mağaza kurup yıllık 2 milyon cüro yapmakta uzmandır. Başka bir uzmanlık alanı yoktur. Bolca lamer'ı bulunan bir bölgede geçinip gitmekteyiz.

• Üyelik 26.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Mesajlar 36
  • Beğeniler 10 / 6
  • Ticaret 0, (%0)
Her şeye ok diyeyim yine LİNUX 'u mu böyle görüyorsun. Sen kapat git bilgisayarını. Senin küçük dediğin sistem facebook, google her sitenin işletim sistemidir.

• Üyelik 30.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 2025 / E
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 326
  • Beğeniler 55 / 85
  • Ticaret 1, (%100)

Her şeye ok diyeyim yine LİNUX 'u mu böyle görüyorsun. Sen kapat git bilgisayarını. Senin küçük dediğin sistem facebook, google her sitenin işletim sistemidir.

Ben Linux'u küçümsemiyorum. Ama Microsoft'un Linux'dan üstün olduğu kesin. Elbette ben de kullanıyorum fakat, Microsoft'la kıyaslamak için sarhoş olmam lazım.

• Üyelik 26.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Mesajlar 36
  • Beğeniler 10 / 6
  • Ticaret 0, (%0)

Ben Linux'u küçümsemiyorum. Ama Microsoft'un Linux'dan üstün olduğu kesin. Elbette ben de kullanıyorum fakat, Microsoft'la kıyaslamak için sarhoş olmam lazım.

Hala mı :) 400 LİRA VERDİN Mİ WİNDOWS LİSANSI ALMAK İÇİN!
Hepiniz warez sürümler kullanarak windowsu desteklemeyin! Linux her zaman üstattı ve hala öyle ve ve öyle kalacaktır!

Windows sadece kolay bir içerik sağlamak için yapılandırılan bir işletim sistemidir. Tabi bir bilgisayarcı olmadan linux kullanmazsınız ama, LİNUX kraldır.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al