Magozin ekibi, sosyal medya aşığı dedikoducularla dolu olduğu için Trt Haber’de yayınlanan Sosyal Medya programını geciktirmeden takip etmeye çalışan bir ekip. Sosyal Medya programı sayesinde hep beraberce gülebileceğimiz bir site keşfettik. Bu siteyi bir zamanlar Magozin ekibinde yer alan Nurçin Özer de gerçekleştirmeyi istemiş ancak durumu buna izin vermemişti. Bunun için azıcık üzülüyor olsak da sitedeki komik anlara gülmeden edemiyoruz. Hangi site mi? Haydi dedikodumuza siz de katılın ve hangi site olduğunu öğrenin :)

Bu bahsedeceğimiz ve dedikodusunu yapacağımız site sayesinde vatandaşların düşüncelerini daha iyi bir şekilde anlayabiliyoruz. Sitenin ismi, SokakRoportajlari.Com! İsmi gibi amacı da aynı. Elinde bir mikrofon, cebinde bir soru ile İstanbul sokaklarındaki vatandaşlara soruyorlar ve gelen cevapların bazılarıyla beraber Magozin ekibi olarak şen şakrak oluyoruz. Eminiz ki sizler de bazı cevaplara gülecek hatta sosyal ağlarda kullanılan tabiri yaşayacaksınız; “gülmekten sandalyeden düşecek“siniz.



Sitenin kötü dedikodusunu maalesef ki yapamıyoruz çünkü hani derler ya 4/4′lük site diye işte öyle bir site. Ancak röportajların yapıldığı tarihler çok karışık. Kimi zaman 2 gün arayla kimi zaman 4 gün kimi zamanda 6-7 gün arayla yapılıyor. Yani nasıl takip edeceğimizi anlayamıyoruz. Belli bir aralıklarla yapılırsa daha düzenli olacağını düşünüyoruz.

Ayrıca Sokak Röportajları sayesinde kadın ile erkeğin, yetişkin ile çocuğun düşünceleri arasındaki farkı da görebiliyoruz. Yani sorular sadece “sosyal medya” odaklı değil “yaşamın içindekilerle de” odaklı. Örneğin, kadın ile erkeğin düşünce farkını bu röportajdan anladığımız gibi yetişkin ile çocuğun düşünce farkını da bu röportajdan anlayabiliyoruz.

Site şu anda pek konuşulan bir site değil ancak Sosyal Medya programı sayesinde en yakın zamanda Alkışlarla Yaşıyorum gibi güzel bir vakit geçirilebilecek site olacağını düşünüyoruz.

Kaynak: http://www.magozin.com/magozin-ekibini-guldurmeyi-basaran-site