Li10 adlı üyeden alıntı
@yilmaz70 jnews mi newspaper mı? sayfa açılış hızı bakımından daha iyidir. Yorumunuz için teşekkürler ayrıca.
Tesadüfen gördüm :) Rica ederim.
Açıkçası iki temada iyidir açılış hızı bakımından özenli çalışılırsa.
Ancak Newspaper mobil kullanımda daha iyidir performans açısından.
Ben ikisini de kullanıyorum ve kullanan müşterilerimiz mevcut. Bir problem yaşamadık. Bu yüzden kendinize göre değerlendirme yaparsanız daha iyi olacaktır.
Bir de Newspaper tema ağır çalışıyor diyenler olabilir, asla katılmıyorum buna. Bir resim 5 - 10 hatta 12 MB olarak yüklenir ise (buna ciddi anlamda denk geldiğim için belirtiyorum) maalesef site yavaş çalışacaktır. Bu yüzden her zaman makale eklerken resimleri mutlaka optimize ederek yüklememiz gerekiyor. Aksi takdirde ileride ciddi optimizasyon istiyor site. Newspaper tema yavaş değildir kısacası.
İki temanın da kendine has modüller mevcuttur. Aslında Jnews trend olan diğer temalara rakip olarak çıktı piyasaya. Hatta diğer temalardan Jnews temaya aktarım modülü de mevcut bunun için.
Jnews tema bulunan sitede hiç bir cache eklentisi kullanmadığım halde analiz değerleri çok güzeldi mesela. Tek eksiği mobilde analiz puanı çok iyi çıkmıyor. Ama hız açısından fena değil ve mobil kullanımı da rahat.
Dediğim gibi tercih sizin :)
Kolay gelsin.