Forumlarda tartışmak forum kültürünün gerekliliğidir. Her yanıta "boş yorum" diyerek forum kültürünü baltalayamazsınız. hkccrn değerli görüşünüz ve anlayışınız için teşekkür ederim. Yaşını almamış bazı kardeşlerimiz henüz neyin ne olduğunu göremeyerek diğer yorumlara sallamasın bence. Eğer adam hayatının sınavına girip hayatının tercihini yapacakken o sistem çevrimdışı kalıyor ise o masrafa girilecek. Anlatamadığımız nokta şu. Bizim maaşlarımızdan, kazançlarımızdan elektriğimizden suyumuzdan yarı yarıya vergi alınıyor. Sen parasını verdiğin bir hizmeti alamadığında sorgulamıyorsan o senin sorunundur. İnsanların buradaki yanıtlarını eleştirerek değilde konu başlığına görüş bildirmekle mükellefsiniz. Burada +30 yaşında çocuklu insanların yaşamışlıkları ile yaptıkları yorumlara daha ergenliklerinizi bitirmeden "boş yorum" diyemezsiniz. Ayrıca kurumlarda son derece işinin ehli insanlar çalışıyor demişsin. Ben halen kullanılan BTK güvenlik duvarını yazan kişiyi tanıyorum. Onunla iletişim halinde iken güncel BTK başkanının bir sorun ile ilgili ona danıştığını, danışan BTK başkanının 5 haneli maaş aldığını da biliyorum. Almasınlar mı? Alsınlar tabii ki ama kime ne anlatıyosun. Umarım bir gün varını yoğunu koyar yıllarını verir çalışırsın da senin de tüm gelirinin yarısını vergi olarak kesip suriyeli mültecilere yatırım olarak kullanırlar. Senin o övdüğün insanlar daha USOM mülakatlarını duyurdukları siteyi 12 saat yayında tutamadı. Sınav soruları sınav esnasında sızdırıldı. Kazananların yarısı kopya ile içeri girdi. Devletin bu işteki en üst kurumuna bu şekilde çakallıkla girilebiliyorken sen hala neyi savunuyorsun? Batı bizi kıskanıyor de de tam olsun.
Herkes boş bir siz dolusunuz.