forces ~ Evet haklısınız. Düşük kazanç sağlayan kullanıcıları pek umursamıyorlar galiba. En ufak hatası olan insanları -ki hatası olmayanları bile- kapı önüne koyuyorlar.

medetarikurt ~ Neredeyse aynı sorunu yaşıyoruz, 1250₺ az bir kazanç değil. Umarım çaresini bulursunuz bende bulursam burada konuya eklemiş bulunacağım.

IbrahimCY ~ Evet, kendilerine göre bir rakipleri olmayınca istedikleri gibi davranabiliyorlar. Google büyük kazanç sağlayan önemli kişiler haricinde kimseyi umursamıyor.

Mrtcn ~ Teşekkür ederim.

Mosoko ~ Adsense dışında kullanabileceğimiz pek fazla yer olmayınca mecburen kullanmak zorunda kalıyoruz. Admatic vs. var fakat onların da kazançları çok daha düşük diye biliyorum.

gaometri ~ Teşekkür ederim, evet düşüneceğim.

Pyscool ~ Ben ilk defa yaşıyorum fakat anladığım kadarıyla bir çok kişinin başına gelmiş durumda.

Escalous ~ Gerçekten durum böyle. Haksız yere bir çok insanın hesabı kapatılırken hakkıyla yapmaya çalışan insanları kaybediyor Google.

dontlike16 ~ Benim durumum ile aynı durumdaysanız sanırsam farklı bir hesapla aynı site için onay alabilirsiniz diye düşünüyorum ama emin değilim. Sonuçta ban yiyen Adsense hesabımız.

CoaX ~ Buda ayrı bir bahane. İşimiz gücümüz yok 5 kuruş için düzenli olarak kendi reklamlarımıza tıklıyoruz. Oda güzelmiş :)