Wm-social.. Hım.. Wm kelimesi webmasterlığı, Social kelimesi ise sosyal medyayı çağrıştırıyor. O zaman webmasterların ilgilendikleri (wordpress,programlama,blog yazarlığı) ile sosyal medya ile ilgili ipuçlarını, haberlerini yayınlayabilirsin. Ancak kaliteli olmalı.. Şimdi her gün herkes buna benzer blog açıyor zaten ama bir yerde farklı düşünmelisin. Küçük bir yer de olsa farklı bir şey olacak. Şu an hiçbir şey aklıma gelmiyor ama geldiğinde mesaj yollarım.
Bir de eğer dediğim gibi yapar da siteyi açarsan aceleci davranma. Çünkü genellikle aceleci davrandığını fark ettim :/ Ve bir de ekip kur diyeceğim ama ekip bulmak aşırı zor bir şey (bunu kendimden iyi biliyorum). Bu yüzden hiç ekip işlerine bulaşma, önce kendin ilerle.
Başta söylediğim gibi ufak veya büyük bir farklı düşünce aklına gelirse en yakınına bile "nasıl fikir?" diye sorma. Hevesini kaçırır veya daha işe başlamadan vazgeçersin. Bu yüzden önce dene sonra uygula sonra reklam yap. Gerisi gelir...
Şimdi böyle yazdığıma bakma, birkaç dakika önce Facebook'tan heves kırıcı bir mesaj aldım. Benden büyük olduğu için kötü söz de edemedim bari hırsımı bu mesajdan çıkarayım dedim :)