hocam yanlış anlamayın. ben yapısal eleştiri de bulunacağım. örnek yazınız;
"""YotaPhone, Akıllı Telefon Üreticisi İflas Etti
Yazar Caner - 23 Nisan 201907
Çift Ekranlı YotaPhone’un Üreticisi İflas Etti
Samsung’un beğenileri tek bir akıllı telefona iki ekran koymadan önce , Rus şirketi Yota , birincil ekranı LCD ekrana sahip bir cihaz olan YotaPhone’un piyasaya sürülmesiyle Aralık 2012’deki gibi aynı şeyi yapmaya çalıştı. ikincil ekran olarak diğer tarafta mürekkep ekranı. Cihaz, akıllı telefonların elde edebileceği şeylerin kesinlikle yeni bir parçasıydı, ancak yalnızca daha az bilinen markalardan (küresel ölçekte) ilk nesil cihazların yaptığı kadar dikkat çekti. Yota , YotaPhone 2’nin ve ardından Ağustos 2017’ye kadar olan YotaPhone 3’ün piyasaya sürülmesiyle ikili ekran konseptini takip etti .
Ne yazık ki, çift ekranlı telefonlar, tüketicilerin beğenisini büyük ölçüde yakalayamadı. Diğer OEM gelmiş deney başladı bu fikir, ama o kadar Yota için yolun sonu görünüyor şirket iflas ilan edilmiştir .
Yota’nın kayıtlı olduğu Cayman Adaları Yüksek Mahkemesi, şirketin iflas ettiğini açıkladı. FTI Danışmanlık şirketi resmi tasfiye memuru olarak atanmıştır .
İflas davası, YotaPhone’un ilk iki nesline ilişkin gösteriler sunan Singapur merkezli üreticiler Hi-p Electronics tarafından yapıldı. Her iki şirket de birkaç nedenden dolayı anlaşmazlık içindeydi; bunlardan biri, Yota’nın bileşenler için minimum sipariş yükümlülüklerini yerine getirmemesiydi; bu, temelde cihazın başlangıçta şirketin umduğu gibi satmadığı anlamına geliyordu."""
Ben bu makaleyi okuduktan sonra bir daha bu siteden herhangi bir yazı açıp okumam. Lütfen bu konuda geliştirin kendinizi. Ben bir ziyaretçiyim, benim gibi düşünen ziyaretçiler olacaktır. diğer makalelere geçmedim ama eğer böyle ise düzeltin. Şimdiden düzeltin ki gelen ziyaretçiler tekrar gelsin.