İnternetten Nasıl Kaliteli Resim Bulunur?

Merhaba arkadaşlar, zaman zaman herkes güzel bir görsel ihtiyacı içerisine düşmüştür. Görsel ihtiyacınızı tabiki internetten karşılayacaksınız. Ancak internette ki resimler arasında kaliteli bir fotoğraf bulamıyor olabilirsiniz. Kaliteli bir fotoğraf buluyorsunuz boyutu sıkıntılı çıkıyor, boyutu istediğiniz gibi fotoğraf buluyorsunuz kalitesi kötü oluyor. Bir türlü işinize yarayacak kalitede görseller bulamıyorsunuz.

Kaliteli fotoğraf nereden bulabilirim diye düşüncesine illaki kapılmışsınızdır. "Google Görseller" bence fotoğraf konusunda geri kalmış olabilir. Bu yazımızda sizlere internetten kaliteli resimleri nasıl bulacağınızı anlatacağım. Umarım işinize yarar.


Image


Google her bakımdan görsel olarak yetersiz olduğu ortada. Buna altarnatif olarak bazı araştırmalar ve kendi bilgilerime dayanarak sizlere internetten nasıl kaliteli resimler bulacağınıza dair bilgiler vereceğim.

YANDEX GÖRSELLER

İnternetten rahatlıkla kaliteli fotoğraflar, resimler, görseller bulabileceğiniz bir platform. Arama motoru olarak google'nin gerisinde kalsa da görsel olarak googleden ve diğer arama motorlarından çok daha önünde bulunmaktadır. Gelişmiş araçları sayesinde istediğiniz genişlikte, uzunlukta, kalitede hatta istediğiniz renk tonunu bile seçebiliyorsunuz. Bu gelişmiş araçları sayesinde yandex görseller "Kaliteli Resim İndirme" denilince ilk akla gelenler listesinde oluyor.

Image


KALİTELİ RESİM İNDİRME ADRESİ "PİXABAY"

Yandex görseller dışında website olarak kaliteli resim bulabileceğiniz adreslerden bir tanesi ile pixabay'dır. Pixabaydan kaliteli resimler indirebilirsiniz. Burada ücretsiz görseller dışında bir de ücreti olarak satılan görseller bulunmaktadır bunlar da işinize yarayabilir.

Yandex kadar ayrıntılı araç menüsü olmasa da kalite olarak hd görseller ve fotoğrafları bünyesinde bulunduruyor. Fotoğraflar da herhangi bir reklam vs bulunmuyor. Gönül rahatlığı ile indirebilirsiniz, ancak; üye girişi yapmanız gerekiyor. Facebook veya google ile hemen giriş yapabilirsiniz.


Image

PEXELS İLE KALİTELİ FOTOĞRAFLAR BULUN

Pexels size bir yerden tanıdık geliyor olabilir. Az önce yukarda paylaştığımız pixabay'a benzerliği ile bilinmektedir. Pexels'de pixabay gibi kaliteli resimleri bünyesinde bulunduruyor ve biz kullanıcılarına sunuyor ve bütün fotoğraflar ücretsiz.

Image


KONU LİNKİ https://webkared.blogspot.com/2019/04/internetten-nasl-kaliteli-resim-bulunur.html