Lejyoner İtiraz hakkınız bulunmaktadır.
Sanırım telifle ilgili bir nedenden ötürü erişimi engellenmedi; çünkü elinize ulaşan bir uyarı yazısı yok anladığım kadarıyla?.. Öyleyse ya ilgili ceza kanunu gereğince ya da diğer kanunlar gereği kapatılmıştır. Yani en azından bir içerik veya paylaşımla ilgili şikayet ulaştırılmıştır ve buna dayanılarak kapatılmıştır.
Ceza alıp almayacağınız henüz bilinmez; çünkü tedbir amaçlı erişime kapatılmış bir site hakkında soruşturma yapılıyor olabilir. Soruşturma yapılıyorsa şayet, onun sonucuna göre hakkınızda dava açılabilir diye tahmin ediyorum.
Süre kısıtı var mıdır bilemem; ama ya sınırlı bir süre içerisinde (5, 7, 10, 15 iş günü gibi) ya da sınırsız olarak (bunu olası görmüyorum) itiraz edebilirsiniz. İtirazı da karar alana yapmanız gerekiyor. Ankara'da alınmışsa karar, siz Aydın'da doğrudan itiraz edemezsiniz.
Tavsiyem, şayet siteden yasal olarak gelir sağlıyor, geçiminizi bu yolla hallediyorsanız, Aydın veya İzmir'de bir avukata danışın. Bu forumda herkes anladığım kadarıyla üç aşağı beş yukarı meslektaşınız sayılır. Bu tip konulardan (bilişim suçları gibi) anlayan veya bu alanda uzmanlığı bilinen bir avukat öneren dilerim olur. Sağlam adım atabilmeniz için en azından bir avukata danışmanızda ve duruma göre anlaşıp onunla yol almanızda fayda olduğunu düşünüyorum.