Engin1709 Zaten memlekette nevarsa içini boşalttırlar. Öyle bir zamana geldikki birine seni seviyorum diyorsun onun bile içini boşalttılar karşı tarafta etki etmiyor :)
Ne alaka mk diyorsunuz :) Hediyelerde öyle oldu ya adam bana çıkmaz yada zaten vermez, fiyatı düşük oluncada gider kendim alırım algısı olusuyor lakin beleş beleştir mantığı hala işliyor.
Benim düşüncem ise şöyledir. Belirlediğim bütçede çok fazla kişiye ulaşacak aynı zamanda ulaşan kişilerin kullanacağı yada onlara etkisi olan genel bir hediye seçmeye çalışırım. Kitap, Bardak, Kalem, Farklı tasarımlı ürünler veya insanların almak istediği lakin para vermek istemediği gereksiz ürünler oluyor onlar olabilir :)
Facebookda bir gönderi tasarlarım. Bu gönderiyi paylaşan 100 kişiye kitap hediye edecem dersin. Buradaki olay hediyenin adeti çok olduğu için çıkma ihtimalide çok fazla. Gönderi hem sponsorlu olmasının etkisi hemde paylasım döngüsüne girdiği için hızlı bir etkileşim alıyor.
Daha önce bu tarz paylasımlarda günlük 10 lira reklam ile 30 40 bin etkişileşimlere ulaşabiliyorduk. Tabi şuanda FB bitik :) ne kadar etkili olabilir bilmiyorum.
Bence TV hediye ver bende katılırım :)